![]() |
|
206 xt 90 veya110 çok yakarmı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emresensoy307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2013 Saat 19:56 |
ben EMRE Lüleburgaz da yaşıyorum herkese ii forumlar.
206 xt 90 veya 110 beygir almayı düşünüyorum yakıt olarak nası tüp taktırsam sorun çıkarırmmı bide 17 rc jant aracı yorarmı.
|
|
206rc
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
6 lt de yakar 12lt de o motora,kullanima,yola,hava sartlarina gore degiskenlik gosterir..
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
emresensoy307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyat ve özellik olarak kıyaslarsak çok ii model...kafama takılan tek şey yakıt birazda sert kullanırım...
daha önce 306 vardı yakkıttan memnundum.. |
|
206rc
|
|
![]() |
|
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
110 hp den sakın şaşma derim çekiş mükemmel yeni tip 16v motor
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
bende 206 xt 2003 110 var hayet memnnum lpg de saka gıbı 20 kurus yakıo
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşşekürler arkadaşlar.inşallah yakında ressimlerini sizlerle paylaşırım...
|
|
206rc
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |