![]() |
|
yan sanayi parça |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efesbright ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2013 Saat 11:43 |
arkadaşlar aracımın onarımı özel serviste yapıldı. yetkili serviste
kontrol ettirdikten sonra yan sanayi parça kullanıldıgını anladım.
bunların değişimi için eksper ve servisle görüştüm. servis
değiştireceğini söyledi şimdi değişmesi gereken parçalar.
sağ sol ön far , sol sis farı, motor kaputu, sol çamurluk vs farların orjinal valeo marka oldugunu gördüm fakat motor kaputu ve sol çamurluk orjinal oldugunu nasıl anlarım ? servis kdv ödememek için faturasız aldıgını söylüyor sanırım ya çıkma aldı yine yada yan sanayi. elimde orjinal olarak bütün parçaları değiştireceklerine dair kaşeli ve imzalı kagıt var. bu durumda ne yapılabilir? |
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
servıse gıt kardesım cıngar cıkar derım:)
|
|
![]() |
|
efesbright ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
![]() ![]() ![]() ![]() |
yarın servisten alıcam arabayı ama kaputun ve çamurluğun orjinal olup olmadığını bilmiyorum. birde emniyet kemeri vakası var tabi ki.
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
bıldıgım kadarıyal amblem logo var pejo aslan amblemı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
baktıgımda sadece sarı bi kagıt yapıstırmıslar ve 2-3 tane sayı yazıyor aslan parcası yoktu yani. söyle söyliyim valeo farlar orjinal ama valeo yazıyor peugeot amblemi yoktu. yetkili servis valeo nun orjinal oldugunu söyledi a
Düzenleyen efesbright - 17 Temmuz 2013 Saat 11:53 |
|
![]() |
|
valeo orjınal ewet ben kaput ve camurluk ıcı dedım kardesım ama servıste cakma kullancaklarıı sanmıyorum kı ole bıse varsa dırek mahkeme ver al tazmınat catır catır:)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
özel servis burası kasko dosyasıda kapandı :S elimde bütün parçaları orjinali ile değiştirecegine dair kaşeli imzalı kagıt beni haklı cıkarır mı
|
|
![]() |
|
cıkarırı tabı avukata verdım de
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |