![]() |
|
Eminiyet Kemeri Hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efesbright ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2013 Saat 11:42 |
arkadaşlar bi kaza yapmıştım ve kaza sırasında airbag açıldı emniyet
kemeride takılıydı. Onarımı bi dolandırıcılık olayları yüzünden özel
serviste yaptırdım kandırılma olayları vs.
şimdi bunlar airbagi yaptıklarını söylüyorlar fakat. emniyet kemeri geri sarmıyor. bunu onlarda gördü fakat bu emniyet kemerinin değişimi olmadan onarımı mümkünmü ? çünkü büyük ihtimal değiştirmeyecekler. aracım kaskolu ve dosya kapandı. benim tek şahidim suan yazılı olarak aldığım kagıt. elimde bütün herşeyi orjinali ile değiştirecekleri yazılı olan kaşeli ve imzalı kağıt. ögrenmek istediğim ise bunlar emniyet kemerini değiştirmeden onarım yapabilirlermi ? airbag yetkili servis onarım yapılmış %90 çalışmaz diyor ama bilgisayara baglamadan bilemeyiz diyorlar. bizim özel servis ise nasıl çalışmazmış ya istersen denerim kanıtlarım diyor. bu durumda ne yapmalıyım yarın aracı teslim alıcam ama sanırım emniyet kemerini değiştirmeyecekler ? değiştirmeselerde emniyet kemeri onarım sonrası çalışır mı ? |
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teslim alma aracı sigorta firmanı ara eksperin numarasını al irtibata geç
bu ara bu servis CAN mı?
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
efesbright ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayır can değil, sigorta anlaşması olmayan özel bi servis maltepe de
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
![]() ![]() ![]() ![]() |
az önce aradım bana dediği şey : emniyet kemeri değişmez onun bi beyni vardır o değişir. emniyet kemeri onarılır. aracını yarın al istediğin servise kontrol ettir diyor rahat bi şekilde...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |