![]() |
|
Honda 1.6 Vti'a yazık olmuş ya .s |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2013 Saat 10:16 |
![]() ALLAH Kimsenin Başına Vermesin
|
|
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
insallah can kaybı yoktur:(
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok fecii
![]() |
|
![]() |
|
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Sizce yolda spin atıp yan yan mı girmiş ne olmuş,tam olarak anlamış değilim.s
|
|
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
ne hale gelmiş böyle yeni mi bu kaza ?arkadaki polis arabası toros.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
bu tarz bıkazda 4 arkadasım olmustu aydın da megane aynı sekılde dırege gırmıstı:(
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bu fotograf iki üç senedir forumlarda var ve ne oldugu gerekcesini ben bile öğrenemedim görsellerde aradıgın zaman ne yazarsan az bu foto kesin çıkıyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Meşhur bi kaza sanırım
|
|
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
abi en az 120 km hızda olması lazım da çarpış pozisyonu yol duruşuna çok farklı azrail işte :(
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Arkadaşlar geçen gün baktığımız bir Toyota Auris hasarı..Araca çarpan diğer araç ne biliyor musunuz? 1976 model Renault 11 toros :) işte içler acısı resimler..
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
oha şok oldum kaçla vurmuş
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
birincisi hondanın çarptığı direk nasıl sağlam bir direkmiş öyle, ikincisi o nasıl bir torosmuş öyle şaşırdım kaldım..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Toyo lale gibi açılmış resmen.Toros'un Max. Hızı 120 km desek,Toyo'nun sabit durduğunu varsaysak,Toros'un gelip Toyo'ya vurduğunu düşünsek...= Toyota'nın arkası yok
|
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Toros eski toprak, daha bu neki arkadaşlar ne hasarlar denk geliyor..Bazen kaza uyumlumu değil mi diye kafa patlatmaktan sinir oluyorum
![]() |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Toros sever affetmez :))) sever kismi aslinda baska anladiniz :)))
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
vtecin hızı 100 üstü o kesin. büyük ihtimal virajı falan alamadı ve kitlenip yanlaya yanlaya direkte patladı...
o g kuvveti ile zaten direk temas etmese bile can kaybı kaçınılmaz toyota da kesin park halinde darbe almıştır duruyorken.. çok acımasızca olmuş. evlerden arabalardan ırak :(
|
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() Toros ne araba be hastasıyım valla :D Hollywood'un yeni gözdesi bunlar buyrun ![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Bu toyota daha önce arkadan darbe alıp yapılmış olabilir mi?
Ncap testinden geçen bir aracın torosla bu hale gelebileceğine inanmak güç. Yanlış anlamayın yalandır demiyorum. Ama inanılır gibi değil. Kamyon tır falan deseniz normal karşılanır da..
Edit: Gerçi 3 ay kadar evvel bir auris 80 le falan benim corsanın sağ ön tampon bağlantı noktasının olduğu yerden çarptı. Benim araçta çok ufak bir göçük ve ufacık da boya kalkması oldu (serçe parmağım kadar) ve tampon bağlantı noktası koptu. aurisin sol ön çamurluğu felaket haldeydi. Adamın o halini gördükten sonra suçlu olduğunu kabul ettiği için helalleşelim dedim para falan istemedim. Hasarı baya fazlaydı. Muhtemelen parça değişimi olmuştur. Bu arada ben de dün akşam bir kaza haberi gördüm. Yüksek hızla seyreden bir araç diğerine tam b direğinin ortayerinden sağlam bi şekilde vurdu. Ön koltuktaki yolcu emniyet kemeri takılı arkadaki yolcu kemer takılmamış haldeyken gerçekleşen bu kazada ön koltuktaki yolcu kurtulurken arkadaki yolcu camdan neredeyse fırlıyordu. Kendisi hayatını kaybetmiş. Bu haberden sonra artık arkada oturanlara da emniyet kemerini taktırma kararı aldım. Sizlere de şiddetle tavsiye ediyorum. Allah kimseye sevdiklerinin acısını yaşatmasın. Düzenleyen Can Oksuz - 17 Temmuz 2013 Saat 17:11 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Benim arkadaşın kuzeni geçenlerde vefat etti.Trafik kazasıydı.Aşırı sürat yapıp şaranpole yuvarlanmışlar.2 kişilermiş.Arabayı arkadaşımın kuzeni sürüyor ve emniyet kemeri takılı.Yolcu koltuğundakinin emniyet kemeri filan takılı değilmiş ve burnu bile kanamamış adamın.Emniyet kemeri sadece bir tedbir.Gerisi ALLAH'a kalıyor.Ve inşallah hepimiz her daim tedbirimizi alıp temkinli sürüş yapıyoruzdur.ALLAH herkesi acı kayıplardan korusun
|
|
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Tabiki emniyet kemeri takınca kesinlikle birşey olmaz gibisinden konuşmuş gibi oldum ama dediğiniz gibi bu sadece tedbir. Tabi tedbiri elden bırakmamak lazım.
Bu arada sizin de başınız sağolsun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |