![]() |
|
KLİMA GÖSTERGE PANELİ ARKA AYDNLATMA IŞIGI ARIZASI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
307imbenim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2013 Konum: ordu/fatsa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 307imbenim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2013 Saat 23:40 |
bu gece aracıma bindiğimde klima arka aydınlatmasının yanmadığını farkettim acaba bir bilginiz varmı ? ne kadara malolur sizce elektirikçiler anlarmı acaba göstersem yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar teşşkürler şimdiden :(
|
|
İlk Göz Agrım :)
|
|
![]() |
|
Eternal_Chaos ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eternal_Chaos
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimkinde de aynı sorun vardı aşağıda verdiğim linkteki gibi konsolu söktüm, hallettim. Fakat kolay değil açıkçası. Yani sabırlı ve dikkatli olmak gerekiyor. Kırılabilecek parçalar var. Ama eğer elin yatkınsa yaparsın. Yapamam dersen de sanırım araç klimasıyla ilgilenen bir ustaya söktürürsen lambaları takmak kolay. Kolay gelsin...
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=6263&KW=klima+g%F6ster&title=206-scaklk-kontrol-paneli-aydnlatma-bakm Şimdi farkettim, senin araç 307 imiş :) Panelin sökülmesi farklı olabilir ama mantık aynı. Küçük ampüller var onlar değişecek :) 307 konusunda detaylı yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır mutlaka... Düzenleyen Eternal_Chaos - 17 Temmuz 2013 Saat 04:22 |
|
2006 206 1.4 HDI X-Design
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 nin kalorifer paneli sökümü oldukça zor, daha önce söküm yapmamış herhangi bir elektirikçiye gitmeyin 3 krşluk ampulu değiştireyim derken daha fazla zarar veriyor. yetkili bir servise gidip değiştirmeni tavsiye ederim. ampul 50 krş civarı işçiliğin fazla olacağını sanmıyorum.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
307imbenim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2013 Konum: ordu/fatsa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 307imbenim
buğün bir elektirikçiye götürdüm ampül 1 lira 30 lira istedidi cıkarmaya bende ampülleri aldım ama sökmeyi denicem kımse yokmu daha önce söken paradan kaçalım derken elimde kalmasından korkuyorum açıkçası :(
|
|
|
|
![]() |
|
Eternal_Chaos ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eternal_Chaos
307 nin söküp takması zorsa ve usta adam gibi yapacaksa 30 lira ver hiç uğraşma bence :)
|
|
2006 206 1.4 HDI X-Design
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 307imbenim
eywlh kardşm hiç başına gelen olmamış heralde yardımcı olan yok...
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 307imbenim
güncel
|
|
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
206 aracım için 1 TL'ye 3 adet ampul değişimi ile kurtardım durumu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 307imbenim
okadar ıyı anlattınkı kardşm bı okadar korka korka okudum mesajını bu saaten sonra sökmeyı bılsem bıle bulaşmam servıse yolum düşerse servıse yaptırıcam inş.
|
|
|
|
![]() |
|
murateest ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2013 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murateest
Ben söktüm 307 nin klima kısmını, korkacak birşey yok.
Klima ünitesinin arkasındaki kablolar ve telleri uğraşsanda çok zor çıkarıyorsun. Ben klimanın 2. kademesi çalışmadığı için sökmüştüm işimi hallettikten sonra taktım, ancak dün farkettim benimde aydınlatma çalışmıyormuş. En üstteki kısmı sökmenize gerek yok. Alt kısımdaki çerçeveyi sökünce ünitenin etrafındaki 4 vidayı sökün. Üniteyi hafif kanırtarak yan döndürün. Yanılmıyorsam 206 daki gibi içini açmak gerekmiyor bizdeki ampuller arkasından çıkabiliyor. Bugün-yarın bende sökücem detaylı foto çeker koyarım. Önceden yazan arkadaşlarında yazdığı gibi daha evvel sökmemiş kişilere söktürmeyin, zira bu işler tecrübe ister, tecrübe yoksa klavuz ister oda yoksa vay haline arabanın :)
|
|
![]() |
|
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben gosterge tablosunun ampullerini degistirdim ama kolaydi :)
|
|
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|
![]() |
|
murateest ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2013 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murateest
Bugün söküp hallettim benimkileri, dediğim gibi oldukça basit.
Sadece o kısmın vidalarını söküp hafif kanırttınız mı arkası hafifi şekilde dönüyor. 2 tane siyah aydınlatma duyu göreceksiniz, herhangi bir tarafa çevirerek çıkarabilirsiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |