![]() |
|
307 Yan Ayna Kırık mı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2013 Saat 18:18 |
Arkadaşlar Dün gece Aynalarım kapalıydı otoparkta aracıma geldim elimle sağ aynayı açayım dedim tak tuk etti şimdi boşta dönüyor içini açtım baktım kırık birşeyler de göremedim yay var birtane fakat sorun ne olabilir ? kırılmışmıdır ? Kırılmadıysa Orjinalinin Fiyatı nedir ?
|
|
![]() |
|
thereal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim makyajsız kasa 307 benimki de aynı. Sol aynayı kapatırken tak diye ses geldi boşta dönmeye başlaldı, bir kere tamirci açtı içini bir yerlere vura vurta yaptı düzeldi birkaç gün sonra kapatmaya çalışırken yine boşta dönmeye başladı ben de cırt denilen plastik kelepçe ile sabitledim o şekilde duruyor, yenisini almak gerekiyor heralde.
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
kırık değil ohalde doğrumu ?
|
|
![]() |
|
thereal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
benimki kırık değil birşeyler çıkmış ama takması zor olsa gerek kendim de uğraştım takamadım, tamirci de tornavida ile içeride birşeye vura vura taktı sonra yine çıktı.
|
|
![]() |
|
Haftasonu deneyeyim bi bakalım. Salih bey size bir resim atayım siz kararlaştırın bana bildirin :D
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
büyük ihtimalle yayı yerinden cıkmıstır yada yay gevşemiştir ondan oldugunu düşünüyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |