![]() |
|
Far karartma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
LeqoLaSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2013 Konum: İstanbul-Avclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2013 Saat 18:14 |
Arkadaşlar merhaba ;
Foruma yeni kayd oldum bizimde eskiden 2006 model lada vegamız vardı ( taş gibi arabaydı :D) onu satıp 2002 model 306 stw aldık.Bu forumda inşallah birşeyler öğrenebilirim..Bazı 306 larda far karartma olduğunu görüyorum bu işlem nasıl yapılıyor bilen varsa fikirlierini banada sunabilirmi.. |
|
306 1.6 Platinum Break Station Wagon 2002
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kmısı boyama yapıyor farı söküp kımısde ustune fılm kaplıyor
|
|
![]() |
|
LeqoLaSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2013 Konum: İstanbul-Avclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
Folyodan bahsetmiyorum yani far camını nasıl sökücez onu soruyorum.
|
|
306 1.6 Platinum Break Station Wagon 2002
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
komple sok sılıkonlı ıse ısıt o sekılde bır falcata yardımıyla sokersın kardesım ama ıcını hangı boya ıle boyuyolar onun hakkında bılgım yok
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
cam filmi kaplatmak daha makul gibi sanki sıkıldığın zaman eski haline döndürme şansın var en azından.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |