![]() |
|
Radyatör üstten su kaçırıyor ne yapayım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2013 Saat 17:01 |
Merhaba arkadaşlar radyatörüm üstten hafif bir su kaçırıyor sizce ne yapmam gerekir değiştirmem mi yoksa basit bir yöntemle tamiri mümkünmü ?
![]() |
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yokmudur çözüm üretecek arkadaşlar :)
|
|
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
bı toz wardı kardesım adını unuttum ondan atıyon kapanıyodu yada bı radyatorcuye gıdıp eger ustu cıkıyorsa kaynak yaptırcan anca bu kadar bılıom ama o dedıgım tozu sanayıde bulabılırsın
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
ne toz ne kaynak...yenisini al kafani agritma bence
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
aşırı bir kaçırma yok arabanın hararet seviyesi yüksekte oluyor o yüzden bir kolay yolu varmı diye sorayım dedim :)
|
|
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
benim eski araçta radyatörde kaçak vardı. seninkinden daha büyük. o tozla hallettim. şaşırtıcı ama işe yarıyor.
oto aksesuarcıya git radyatör kaçağı için toz istiyorum de. ufak bir kutuda veriyor. odun talaşı gibi bir görüntüsü vardı. 5 TL gibi birşeydi. denemekten zarar gelmez. kullanımı nasıldı hatırlamıyorum tam. haldır huldur boşaltıyorduk galiba radyatör suyuna. çalıştırınca biraz devirdaim yapınca o yolunu buluyordu herhalde.
Düzenleyen EErgul - 20 Temmuz 2013 Saat 04:06 |
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
o tozdan ben de kullandım. çatlağı kapattı. ama sonradan araba felaket hararet yapmaya başladı. usta demişti bişeyi tıkamış toz atmışsın diye. öyle hava kompressoruyle açmıştı baya bi uğraşıp.
bana sorarsanız değiştirin hiç girmeyin toz moz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |