![]() |
|
Haydi biraz modifiye yapalım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kingofthejoint ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kingofthejoint
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2013 Saat 14:33 |
Arkadaşlar Merhaba,
Foruma kısa süre önce katıldım ve fikirlerinizle beni aydınlattınız bir önce ki konuda. Aracıma çeşitli modifikasyonlar yapacağım fakat aklıma yine bir kaç tane soru geldi bilgilerinizi rica ediyorum. Aracımın ön tampon, arka tampon, yan kuşaklar,kapı kolları, aynalar gövde rengine boyanacak. Soru 1 - Bunun aşağı yukarı bana tutarı ne kadar olacaktır ? İstanbul Bahçelievler'de oturuyorum en yakın nerede yaptırabilirim ? Bu işlemi yaptırmak ne kadar sürer ? Blow off yaptırmayı düşünüyorum. Aracım 1.4 HDI. Soru 2 - Bu araç turbo mu ? HKS Blow off taktırabiliyor muyum ? Yoksa elektrikli blow off mu taktıracağım ? Ve bunun maliyeti ne kadardır ? Sis farı yaptırmayı düşünüyorum aracıma. Fakat ikilem arasında kalmış durumdayım. Soru 3 - Aracımın tamponu delinip sis farı takılabiliyor mu yoksa yeni tampon mu almam gerecek? Sis farını seyir halinde kapatmak istesem nereden kapatacağım tuşu düğmesi vs var mı ? Bu işlemin bana maliyeti ne olacaktır ? Egzoz yaptırmayı düşünüyorum aracıma fakat dizel bir araç olduğu için ses randımanı alacağımı tahmin etmiyorum. Soru 4- Tavsiye edeceğiniz Egzoz var mı yoksa sadece krom bir egzoz ucu ile görsellik katıp fazla bulandırmayayım mı ? Far karartma ile ilgili bir konu görmüştüm ben. Astar boya ile yapılıyordu. Soru 5 - Far karartmayı nerede kime yaptırabilirim ? Maliyeti ne kadardır ? Aracıma başka neler yapabilirim tavsiyeleriniz nelerdir ? Ve aracımın jantının büyüklüğü ne kadar ? Orjinal lastiklerinin aynısı var. Kaç inch oluyor ? |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bütün bunları yaptırdığında sağlam bir harcama yapacağın kesin ama ben bi kısmı için fikir vereyim, benim 106'ımın ön arka tampon kaput ve bagaj kapağını 400 TL'ye boyatıyorum tanıdık biryerde Kocasinan sanayide.
Sis farı aracın fabrika çıkışında yoksa tesisat çektirmen gerekiyor sanırım kenare biyere bir düğme koyuyorsun benimki öyle çünkü :) Egzoz konusunda da bence sadece şık bir uç taktırmak daha mantıklı. İnşallah bütün istediklerini eksiksiz yerine getirir kazasız belasız binersin arabana :)
Düzenleyen volkan106 - 16 Temmuz 2013 Saat 14:39 |
|
![]() |
|
![]() |
|
kingofthejoint ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kingofthejoint
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şu anda aracım kocasinan sanayi'de ağır bakımı yapılıyor. benim araçta sis farı tesisatı varmış sordum. 2005 model makyajlı kasa. Hatta tampon içlerinde de nereye ne işlem yapılacağı işaretli. Bakalım inşallah gerçekleştirirm. Benim kaputluk işim yok :) Tampon kuşakları, yan kuşaklar kapı kolları ve aynalar.Ciddi bütçe ayırmam gerekiyor farkındayım,ya da tek tek yapacağım bunları. Tavsiyelerin için teşekkürler
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
örnek bi fiyat olur diye benim boyattığım yerleri ve fiyatı belirttim :) insan olunca hepsi birden olsun istiyor tabi ama kısmet inşallah yaptırırsın kolaylıkla herşeyi. tanıdık kaporta boyacın yoksa yönlendirebilirim fiyat alırsın en azından benide arkadaşım tanıştırdı c.tesi günü
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kingofthejoint
![]() ![]() ![]() ![]() |
Özelden irtibata geçelim, yardımcı olursan sevinirim.
|
|
![]() |
|
msj gönderdim.
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |