|
|
208 Gti hakkında sorular |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Jeesoon
1. Vites
Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2013 Konum: İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 208 Gti hakkında sorularGönderim Zamanı: 16 Temmuz 2013 Saat 05:25 |
|
Arkadaşlar merhaba foruma yeni üyeyim ve umarım inşallah yeni aracım bu sefer peugeot olucak onunda tek sebebi şuan 208 Gti modeline resmen bitmiş olmam forumda bilgi aradım bulamadım bu modeli kullanan arkadaşlarımız varsa ilk elden deneyimlerini paylaşmasını rica ediyorum.
|
|
![]() |
|
emre_akdag
3. Vites
Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2013 Saat 09:07 |
|
Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz. Kendinizi foruma ve arkadaşlara tanıtırsanız çok memnun oluruz. Akabinde bilgili arkadaşlar konu için yardımcı olacaklardır. İyi forumlar, tekrardan hoşgeldiniz :)
|
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2013 Saat 10:39 |
|
Bende meraklısı olarak araştırıyorum, 206 gti den sonra bi değişik geliyor bana yetersiz gibi diyeceğim ama binmediğim ve deneyemediğim için çokta kararsızım, yolda denk gelsem önünü kesip deneyelim 2 dk bi kapışalım diyeceğim herşey ortaya çıkar zaten de yok buralarda :) yani önünü kesmek istediğimde kestirmese bile yeter bana :) 200 hp 1.6 motor ve manuel şanzıman 2013 olması beni cezbediyor da daha keskin noktaları ve alçaklığı olsaymış (fotoğraflardan tahmin ediyorum) toparlak bişey gibi duruyor :> daha sloganını gördüğümde piyasa olduğu an alıcam dedim ama şimdi kararsızım fiyat olarak yüksek biraz 1 sene içinde indirirler fiyatı elime yapışır kahrolurum diyip dizginliyorum kendimi.
Alınırmı dersen de, ben krediye çok yüklenmeden alabilsem alırım :))
|
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Jeesoon
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2013 Saat 16:40 |
|
Benim aracım megane coupe 1.4 130 hp 6.6 lt yakıyor ortalama. 1.6 200 hp lik 208 gti 5.9 lt yakıyor bu rakamlarda beni etkiledi gerçi biraz daha hafif araç oda etken tabi ama yinede yakıt ve güç benim için çok iyi birde 306 gti lardaki gibi marşa bastığımızda ibre sona vuruyosa yağlarım erir:))sitesindeki tanıtım videosunda sanki öyle neyse zamanla satın alanların paylaşımlarını görürüz umarım.
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ
2. Vites
Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2013 Saat 17:13 |
|
videolar biraz yardımcı olabilir :)
|
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
Jeesoon
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2013 Saat 17:56 |
|
Videolar yardımcı olmasının yanında beni dahada çok gaza getiriyor suana kadar tüm videoları izlemişimdir sanırım :))Birşey dikkatimi çekti bütün renkler araçta çok güzel duruyo yada bana öyle geliyor olabilir aşık oldum galiba:D
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||