![]() |
|
rc jant |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2013 Saat 22:53 |
orjinalmi bilemiyorum arayanlara duyurulur
|
|
![]() |
|
angarya0061 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı angarya0061
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayirli satislar replika olsaydi kacirmazdim gti yada replica ariyorum
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
not: ilan benim değil arayan vardır diye ekledim
![]() |
|
![]() |
|
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Jantların replika olduğunu nerden çıkarttınız anlamadım, replikaların orta kısmı kapaklı oluyor genellikle diye biliyorum. ama orjinalse bu fiyata çok uygun
|
|
![]() |
|
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
Bu fiyata rc jant lastik buluyosunuz bide replika dıye begenmıyosnz :):) ankarada olsa şimdi almıştım
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Suan sıfırı piyasada yok ne replikası nede orjınali türkiye genelinde yok belki 1 ay sonra yurtdısından konteynr gelecek ondan da cıkma durumu %40 bir ihtimal bende vardı izmitten almıstım orjınaldi 1400 TL ye sattım sonrada HZFyi alınca pişman oldum bulamadık jantı :) konteynrdan gelende replika olacak ancak böle elinde olan varsa satıyorlar ikinci el olarak ki şunuda diyeyim bu jantın replika olma durumu %80 göbek falan hkaye pyasada suan bu sekilde de var replika orjınali göbeksiz ama replikalarda da göbeksiz var yani anlayacagımız orjınal olup olmadıgını anlamamız biraz zor. özellikle 206 RC jantları bu sekilde anlamak zor oluyor diğerleri gibi bariz ortada degil...
|
|
![]() |
|
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
gerçekten onur bey haklısnız
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bu ara piyasada RC jant dolandırıcılığı çok fazla arkadaşlar bilginiz olsun, gözünüzle görmeden kesinlikle almayın, daha 1 ay önce bi ilanın sahte olduğunu ortaya çıkardık. Bu ilanıda şimdi Onur'un verdiği linkteki reisimlerle birlikte şikayet edicem.
Düzenleyen Serkan - 16 Temmuz 2013 Saat 11:35 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
İlan yayından kalkmış, inşallah birisi havale falan gönderip satın almamıştır
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
amasya versiyonuna dönmüş bu iş :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |