![]() |
|
ZM 8603'Le Maltepe Sahilin'de Tanıştım.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||
EmreÖz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2013 Saat 00:43 |
||||
Sohpeti çok keyifli bir abi tanıdım bu hafta sonu clube davet etttim.. Sırf araçlar 206 çıkmadı az daha zorlasak akraba çıkıcaktık kahkaha dolu bir gündü..
![]() ![]() ![]() |
|||||
CNN18
|
|||||
![]() |
|||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
güzel kare Foruma girecek mi ki :) yav bizim burda pejocuların hepsi bayan yanaşamıyorum ki Aralı yolluyorum :D |
|||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||||
![]() |
|||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||||
yenge duymasın yinede
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||||
niye duymasın yani ne yapıyoruz ki :D ben yengenden çok bayanın kocasından korkuyorum
![]() |
|||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||||
![]() |
|||||
mahmutbasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Merak etme yav ben öyle tehlikeli fotoğraflar çekmem, ve eşimde yanımda oluyor genelde, ben nereye o oraya, o nere ben oraya 3müz birimiz birimiz 3müz için :))
Düzenleyen Aziz - 15 Temmuz 2013 Saat 13:17 |
|||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||||
![]() |
|||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||||
o zaman sıkıntı değil
![]() |
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |