![]() |
|
Fiyatı beni deli etti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rakasan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2013 Saat 21:46 |
Merhaba arkadaşlar sizin gibi bi arabam olmasada 2001 model 1.4 xr 206 model bir arabam var arabayı satmak istiyordum geçen gün biri araba park halindeyken gelip vurdu ve arka bağaj çöktü bende arabayı yaptırıp satmak istiyorum ama geçen biriyle karşılatım adam bana yaparız bişey olmaz dedi o zaman yapalım abi dedim adam dedi satcaksan bana sat ben alım satım yapıyorum dedi dedim ne kadar verirsin 12 veririm dedi ben deli oldum internette 14 e satanlar var adam diyorki yok boyası vardır sudur budur sizce bu araba 150000 de ve sizce tahmini fiyat ne kadardır ben en az 14bine vermek istiyorum sizce ne kadara gider.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 haftadır araba bakıyorum bütün ilanlar öylesine verilmiş millet satılırsa satılır satılmaz binerim havasında 25 bin edecek arabaya 28-30 istiyor,başkası da görüp piyasa öyle sanıyor sıfırından pahalıya satılan ikinci el araba gördüm, eğer bir an önce satmak istiyosanız piyasaya çok aldanmayın sahibinden.com 5-6 aydır bekleyen ilanlarla dolu
|
|
![]() |
|
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
sahibinden sitesine bakarak fiyat analizi yapmayın lütfen..
internet gibi güvensiz ve herkesin özgürce uçup kaçtığı bir ortamda pazar payı belirlenemez. ikinci el piyasasını en net, yetkili servislerin ikinci el bölümlerini gezerek belleyebilirsiniz. galericilerde de anlayamazsınız çünkü onlar tutturabildiğine itelerler... servislerin müşteriye satış fiyat listelerini baz almanızı tavsiye ederim. . bir de aracınızın teknik durumunu, değişenlerini, bakım durumunu söyleyin ki emsallere göre kıyaslanabilsin.. 150.000'de 206 ne kadar eder diye sorunca bir şey söylemek çokzor bence. saygılar.
|
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Onlar öyle 12 ye alır başkasına 15 e satar.Satabiliyorsan piyasa serbest araba senın sat sahibinden satılık olarak en garantisi.Alım satım yapanlar komisyoncular galericiler falan tabi öldürcek fiyatı boya var falan onun bahanesi 12 yaşında araçta boya olucak tabi.8-9 Bine Doğan satmaya çalışıyorlar 2001 206 da 12 ye olmaz yanı 14 ederidir.Aracın durumu nasıl bılmem aracın durumuna görede değişir tabi sen aracına güvenıyorsun ki 14 Bin fiyat biçmişsin ben onun üzerınden konuştum...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
rakasan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
206 MODEL 150000 KM (VARSAYALIM) KAPUTTA BOYA VAR HERHANGİ Bİ YERİNDE BİŞEY DEĞİŞTİ SİZ BU ARABAYI KAÇA SATARSINIZ ?
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
valla sana yardımcı olmak için söylüyorum, al satcı değilim herkez bilir, 206 hayranıyım 3 pejom oldu 2 si 206 idi. senin araba edeceği maksimum 13bin oda iç kozmetiği ve görüntüsü düzgün motor bakımlı masraf gerektirmiyorsa :) ki elemanın elini 12750 verirse sık gitsin :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
12.500-13.500 tl arası eder tabi ama sen bi resim ekle gönder bir aracı görelim :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |