![]() |
|
206 CC Egzoz sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2013 Saat 21:55 |
Merhaba arkadaşlar Aracıma 2. bir gizli bir egzoz sistemi taktırmak istiyorum düşüncem şu şekilde araçtaki birinci susturucu ya girmeden yanına kumanda ekleyip yanından 51 lik düz boru çekip arkaya kadar uzatmak ve kumanda sayesinde düğme ile otomatik olarak sesli sessiz moda geçirmek sesli modda ise kesici limitlerinde düz boru sayesinde çata pata ses almak bunu bu şekilde yapsam bu sesi alabilirmiyim?
Dipnot olarak araçın beynini oynamak istemiyorum. Örnek Video... bu civic gırlağına kadar dolu ..;) Düzenleyen TuNeR_32 - 13 Temmuz 2013 Saat 22:00 |
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İnternette araştırırken 106 GTI yapılan bir sistem buldum benim dediğime benziyor ama benim kinde orijinal sistem duracak ve sos susturucu kullanmayı düşünmüyorum |
|
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
uygun sistem bulunur ama tüvtürkte muayeneden geçirmedilerdi benim eski aracı, söktürüp öyle geçebilmiştim
![]() |
|
![]() |
|
2 sene var muayeneye yeni yaptırdım ;)
|
|
|
|
![]() |
|
Güncel...
|
|
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
arkadaşım cutoff denilen bir sistem var bende araştırıyorum bahçelievler de egzoz market diye biryer var bu vana olayını iyi bilen ...pm
|
|
![]() |
|
gokha_nn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
ılk vıdeo dakı arac turbolu gıbı ole cata pata sesı alamasın en fazla alacagın ses elektrık kestıgınde alcagın ses olur orj durup son susturucu olmıyca ıcın hanı tam bı son susturucu sesı olmasda yıen tatmınkar bı ses verıcek pıyasada bunu sıelcek motoruyla yapan cok kısı var onalrdan alamnı tavsıye etmem ısındıkdan sorna kapatmak ıstsen kapayamıyun yada acamnk ıstesen acamıysun cabuk bozluyor ama usttekı arakdasın bahseedıgı http://www.egzozmarket.com.tr/ burdakıler daha prof sıstemler ve araca gore uretilıyolar bunlara bır bak derım
|
|
Siz Uğraşın Jantla Yayla bu çocuk gazlıyor GTİ'la :)
Peugeot 106 GTI (2000) Black Edition |
|
![]() |
|
Bilgiler için Teşekkürler Arkadaşlar
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |