![]() |
|
Sigorta Şirketi (Maddi Hasar) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2013 Saat 20:01 |
5 Temmuzda Kaza Yaptım Karşı Tarafın Sigorta Şirketi Yavaş İşlem Yapıyor yarın 16 Temmuz hala bir sonuç yok.Benide telaşlandıran daha parça gelıcek araç tamir olcak hesabıma para yatcak önümuz bayram arabasız kaldım daha tamir onayı gelmemış bunca zaman ne zaman olcak bunların hepsi belli değil.Sigorta şirketini aradım bu ışlerın bazen 15-20 gün gibi sürebıleceğini söyledi ama sabrım kalmadı artık.Yardımlarınızı Beklıyorum ne yapmam gerekiyor arkadaşlar konuyla İlgili çok sıkıcı durumlar ?
Düzenleyen samet206 - 30 Ağustos 2013 Saat 22:09 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
6 haziranda bir hasar ihbari yaptik bizde hala bir cevap gelmedi eksper ön raporu yazdi şirket hala bir sonuca varamadi yapi kredi sigorta bizim sirket de hala bir cevap yok
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Aynı şekil Burak Benimde öyle yanlız bir tane arabam var araba lazım oluyor araba yok sanki madur ben değilimde başkası birdaha zaten Allah vermesin ama başıma böyle bişey gelırse sigorta kelımesını duyduğum anda aman kardeşım varsa paran ver yoksa uğraştırma benı deyıp basar gıderım uğraşmam böyle ışlerle.Sizede geçmiş olsun ayrıca... Düzenleyen samet206 - 16 Temmuz 2013 Saat 20:19 |
|
|
![]() |
|
stkkonko41 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı stkkonko41
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar benim aracımda park halinde iken önden bir araç çarptı.çarpan araç şöförü malum bayan..ön tamponda bir şey yok ama sağ farı kırmış ne hikmekse aracı park etmek isterken önünde 5 araçlık park yeri varken aracını kaldırıma çıkarmış.tutanaklar tutuldu.exper efendi saçma sapan rapor yazdı 2. exper geldi.1 hafta geçti.EXPER DOSYAYI KAPATTIKTAN SONRA 5 İŞ GÜNÜ içinde sonuçlanıyormuş.cumartesi ve pazar iş gününden sayılmıyor.sigorta şirketi 5. iş günü saat 16.00 cevap dönüyor. birde parça siparişi veren exper birazcık salak olup yanlış parrça siparişi vermiş. 2 haftadır aracım yapılacak.
|
|
![]() |
|
İşte hocam para ödememek insanları yıldırmak için ağırdan alıyorlar heralde bu şekilde artık bu ışler tramere kalıyor zaten onu yanıltmaları mumkun değil gibi gözüküyor ama adamlar senın morelını bozcak ya aksatıyorda aksatıyor işleri siz yine bir sonuca varmışsınız tamir onayı gelmış parça beklıyorsunuz buna sevinin bence :) Ben yaklaşık 10 gundur eksper raporu beklıyorum. Düzenleyen samet206 - 16 Temmuz 2013 Saat 20:08 |
|
|
![]() |
|
...
Düzenleyen samet206 - 30 Ağustos 2013 Saat 22:08 |
|
|
![]() |
|
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
benim olay daha ilginçti. kaza da %100 karşı taraf suçluydu tramerde de aynı şekilde. eksper aracı gördü onay verdi aracım 10 gün içinde teslim edildi. aradan 4 ay geçti sigorta şirketi servise ödeme yapmamış. peki ben ne yaptım? servise ödemeyi yapıp sigorta şirketini tahkime verdim. paramı 4-5 ay sonra aldım. bu sigorta şirketlerinin hepsi böle.
|
|
206 1.4 feline 2006 model
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
'' Yaklaşık 20 gün önce kaza yaptım ve aracım ......servisinde sizin görevlendirdiğiniz eksperi bekliyor. Sanırım eksper göndermeyeceksiniz. O halde ben aracımı sizin anlaşmalı servisinizde yaptırmak istiyorum. Aracımın servisinize çekilmesini istiyorum. Aksi takdirde bu kadar uzun süre beni bekletip mağdur ettiğiniz için sizi reasürans birliğine şikayet edeceğim'' de. Söylediğimi yap kardeşim
![]() |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Sağolasın Emre yardımların için Eksper gelmiş zaten servise çarşamba günü yanlız raporunda mutabakatsızlık vermış öyle oluncada dosya komısyona duşmuş çok aradık eksperi yok CD incelicem yok öyle böyle derken salladıda salladı zaten gerek kalmadı komisyon karara vardi bizi sallayan eksperdi yani buda demek oluyor sigorta şirketiyle bağlantılı yoksa kimse böyle bişey yapmaz heralde durduk yere kımseyı kötülemek ıstemıyorum ama bırılerının işini düzgün yapmadığı ortada malumunuz eğer yapsaydı bu duruma düşmezdım bu kadar zaman kaybına uğramazdım neyse tramere sonuç çıktı umarım bundan sonra daha fazla pürüzle karşılaşmadan hakkımı alırım ayrıca ilgilenen herkese teşekkürler...
|
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
çok geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Geçmiş olsun bizim sigortadan hala haber yok tramerde hasar tarihi gözüktü ama bedeli yazmıyor hala araştırmadalarmış 1 aydan fazla oldu :S
|
|
|
|
![]() |
|
Teşekkürler hocam elınızden ne gelıyorsa yapın eksperi sigortayı sıkıştırın sıkıştırabildiğiniz kadar başka türlü olmuyor çünkü hasar bedeli derken onu anlamadım ? zaten kımın kusurlu olduğu kararı çıktıktan sonra tramerde servıse telefon açıyor sıgorta sen yap yada ben parça yollıcam dıye daha sonra servıs aracı yapıp teslım edıyor ondan sonra faturayla bırlıkte ruhsat sahıbının hesap numarasını sıgortaya yolluyor en geç 15 gün ıçınde de hesaba para yatması gerekıyormuş bızım ışler bu şekılde yuruyor şuan ... |
|
|
![]() |
|
Bizim şöförde kusur çıktı kasko red kararı verdi bizimde benim bagırmalarım çagırmalarım sonucu karar verildi.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |