![]() |
|
206 CC alacağım, ne dersiniz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2013 Saat 04:39 |
Merhabalar. Daha önce 206 Presence ve X-Design modellerini kullanmıştım. Bu seneyi Grande Punto ile geçirdikten sonra tekrar 206'ya dönüş yapmaya karar verdim. Bu sefer CC almak istiyorum fakat araç hakkında hiçbir bilgim yok. O yüzden deneyimli arkadaşların yardımlarına ihtiyacım var.
İlk sorum tavan hakkında. Problem çıkarsa 3-5bin lira masraf açar diyorlar, doğru mudur? Nerden anlayabilirim problemli olup olmadığını? Mesela adam diyor ki tavanı bakımlı, sağlam, basıyorum açılıyor basıyorum kapanıyor. Daha detaylı nasıl bakabilirim veya baktırabilirim bu tavana? İkinci sorum arka koltuk mesafesi. Benim boyum 1.72, çok uzun olmasam da koltuğu mümkün olduğunda arkaya iterim, aracı rahat kullanmayı seviyorum. Yan yolcu koltuğuna da ben boylarda biri oturduğunda, arka koltuğa 1.70 boylarda biri sığabilir mi? Ön koltukları dikleştirip öne alsam biraz, tabi kendim iki büklüm olmayacak şekilde, arkada oturanlar çok zorlanırlar mı? Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Bir de konu açmışken sorayım, mağlum yaz mevsimindeyiz, sizce eylül ekim aylarına doğru bu araçların fiyatları ucuzlar mı? Kışın cabrio araç zor satılır diyorlar, fiyatlar üzerinde etkili olur mu bu kanaat?
|
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam benim bildiğim açılır tavan su alıyor en sıkıntısı bu
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |