|
Satılık Speedline Corse II |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
aoc
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2008 Saat 17:45 |
Arkadaşlar siyaha boyanmış kendi jantlarımı satıyorum.. Speedline corse ve üzerinde Marshall Matrac serisi sıfır lastikleri vardır... Jantın rengi boyanarak siyah olmuştur, eziği-büzüğü-kaynağı-vırtı-zırtı yok !!!
306 GTI jantı-106 GTI jantı ile üste para alarak... 206cc ve 206 quik jantı ile de kafa kafaya olacak şekilde takas edebilirim.. O.z supertourismo ile de kafa kafaya takas olabilir. Sizin jantınızda benimki gibi sınıfsa ve SPEEDLINE CORSE II arıyorsanız, doğru yerdesiniz :) Jantın ne kadar hafif olduğunu bilen biliyor ;) Düzenleyen aoc - 06 Kasım 2008 Saat 17:49 |
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı satışlar halil..
|
|
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hayırlı satışlar
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
opel jantı olurmu kardeşim ? :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
skoda fabıa jantı olurmu kardesım...
neyse ben olsam kacırmazdım ıhtıyacı olan kapsın jantları...
|
|
aoc
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Corsa, Fabia, Astra ne bulursanız kabul, ne verirseniz kabul :)
Başka zaman millet arar speedline.. Şimdi kimse bakmıyor, cidden ekonomik kriz var yoksa hemen satılması lazım bu jantların :) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı olsun fiat nedir ..ebat nedir resim varmı?
|
|
aoc
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Speedline Corse II 15" 4x108 ebatında..
Takaslı düşünüyorum, bundan dolayı fiyat değişkenlik gösterebilir..
Arabamın bir sürü resmi var üzerinde bolca resmi var jantın birazdan koyarım ama ;) |
|
aoc
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
10 numara duruyor kardeşim...Satma sebebi ?
orjınale dönüş ???
|
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
guzel jant.. ama ben orjınal gtı jantını tercıh ederım.
|
|
aoc
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sıkıldım ya Burak, orjinal janta da dönmüyorum tam olarak.. 306 veya 206 cc jantı da makbuldür yani...
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Araç çok güzel..Yalnız araç siyah jant siyah biraz aracı boğmuş..Halil doğru karar.Değiştir.
|
|
aoc
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Olmazsa etrafına sarı şerit+sarı kaliper olayına gireceğim.. Ya da aklıma yatan bi renk olursa jantları boyatacağım.. Sıfırdan kazıtıp başka bi renge boyarım ;)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Filitre ile ceki demirinide sari yap o zaman kardesim bence :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
406 sedan jantıyla takas düşünürmüsün=)
|
|
aoc
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abi dediklerini şimdiden düşünmeye başladım bile, zevkine güveniyorum :)
|
|
aoc
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
406 sedan jantı takan 1 tane bile 106 görmedim, kusura bakma..
|
|
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Anday nickli arkadaşımızın 106 sında 406 sedan jantı var..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |