![]() |
|
20xr lütfen yardım delircem :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
wlkn87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2013 Konum: zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2013 Saat 22:03 |
Merhaba arkadaşlar daha önceki başlıkta triger kayışını değiştirsemmi değiştirmesemmi diye konu açmıştım hafta sonuaracım ile gezerken durdukça bir koku geliordu burnuma naylon kokusu gibi aracı kenara çektim altına baktım poşet yapışmış gördüm ama o sırada aracımın şanzımanın ordan yağ damlattığını gördüm hafta sonu sanayi kapalıydı ve ustam tatile gitmişti bnde herhangi bir yere gösterdim adam kanaldan baktı kaputu açtı direksiyon hortumu dedi pazartesi gel dedi çıktım pazartesi kendi ustama götürdüm altını sildi triger kayışını değiştirdi yarın gl bakalım nerden akıtıyo görürüz dedi gittim baktı banada gösterdi şanzımandan geliyordu (yada biz öyle sandık) sonuç şanzıman indi topklapı ya götürüldü keçeler flan değişti usta tekrar topladı artık damlatmaz dedi ama eve geldim iftar sonrası baktım gene damlatmış acaba gerçektenb direksiyon hortumundan mı kaçıyor elleyincealt kısmını çünkü elim epey yağlanıyor ama şimdi sanki iki farklı noktaya damlamış gibi geliyor kafayı yicem sizce neden olabilir yada nasıl çözebilirim benim usta yoksa anlamadımı sorunu lütfen yardım edin bu konuda çok takıntılığım şanzıman için işçilik herşey dahil 450 ödedim
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmişolsun araç kaç binde?
|
|
![]() |
|
wlkn87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2013 Konum: zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
135.000 de :( neden sordun
|
|
![]() |
|
Fikri yada çözüm önerisi olnayokmu arkadaşlar :(
|
|
![]() |
|
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam daha dün benimde başıma geldi hatta benim hem şanzıman yağ kaçırıyodu hemde 5. vites dişlisini kırmıştım. 5. vites dişlisi + senkromençler ile birlikte keçeler dahil işcilik toplam 500 tl verdim şu anda ne sızma var nede başka bişey.
sizin sorununuza gelince arabayı kaldırdığınızda sizde gördünüzmü şanzuman tarafından yağ kaçırdığını. ve arabayı bir gün içerisinde mi teslim aldınız.
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
Önünü Görmeden Sollama Eve Acı Haber Yollama... |
|
![]() |
|
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
hocam öncelikle ustanı değiştir bence kendi kendine nerden akıyor bulacaksız yoksa inan inmedik ne şanzıman kalır ne motor kalır
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
s sabah bıraktım akşam aldımmmm abi ama delircem servise bile götürmeyi dfüşündüm çözülsün diye bu konuda çok pipirikli olduğum kesin bi yol gösterin o yoldan gideyim ütfen :( topkapıda işyerim tavsiye edebilcek olan varsa çok sevinirim
|
|
![]() |
|
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
hocam bu usta senden 450 tl yi nie aldı yağ kaçağını durdurmak için yine aynı ustaya gideceksin ve bu yağ kaçırma durmadı kardeşim al arabayı bunu hallet ondan sonra teslim et dicen başka biyere götürsen şanzuman indirme 150 tl arızayı giderme 300 tl senden çıkacakmı yine 450 tl ne gerek var. 400 tl ye halledilecek bir masrafı 900 tl ye hallettiriyon.
senden 450 tl alan ustana git ve benim arızamı gider diceksin. şanzumandan değil başka biyerden dersede benim şanzumanımı nie açtın boş boşuna masraf yaptın dicen. hakkını ara gerekirse çirkefleş ama hakkını ara. böyle adamlar malesef kendilerini usta sanıyorlar...
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
|
![]() |
|
öncelikle cevabın için çok saol aslında öyle yapmayı düşünüyorum ama işte bir arkadaşın arkadaşı diye gititk saolsun ilgilenip çözecek ti güvendik ama işte olmuyomuş onu anladım dün akşam aradığımda bi aracı muaneye ytştirceğini bugun zor ama cuma sabahtan getir bakarız dedi bu sabah arabayı kontrol ettiğimde sanki öncekinden daha fazla gibi geldi sızıntı aradım açmadı şimdi ramazan ramazn ne kendi sinirimi bozmak nede kalp kırmak kesinlikle istemiyorum ama olmadı böylede
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
valla ben arabayı aydına bıraktım her yarım saatte bir adamı aradım hocam. adamları serbest bırakınca sallıyolar. gidip başında durcan ve dikkat et şanzıman yerine monte edildikten sonra 3-4 saat kuruması gerekiyor çünkü macun çekiyolar ona.
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
|
![]() |
|
emin15 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1969 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
yetkili servise götür yapılan iş garantili olur yaptırmasanda en kötü ihtimal tesbit ücreti ödersin oda 30-35 tl birşey tutar gereksiz yere 450 tl ödemezsin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |