![]() |
|
208 GTI 2nci elde :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2013 Saat 17:07 |
|||
40bin tl bireysel kredim onaylanmış alsam mı? :)
taşıt krediside havada onaylanıyor zaten :D yada niyetim bu, eğerki sorun olmazsa araçla ilgili bu aslanlardan birini her han altımda görebilirsiniz :) Düzenleyen Aziz - 09 Temmuz 2013 Saat 17:08 |
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Kredi borcum olmasa 208 gti yi alırdım.
|
||||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||||
![]() |
||||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|||
207 rc derım
|
||||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||||
![]() |
||||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|||
ne zaman aldınızda neden satıyonuz hep merak etmişimdir hemde 400 km yapmış. beğenmediğimi acaba?
|
||||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||||
![]() |
||||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||||
![]() |
||||
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
|||
bu araç bizim buralarda dolanıyor tabi 208gti nin yerini doldururmu bilinmez
|
||||
![]() |
||||
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
|||
gönül 208 den yana ama o paraya ılandakı 207 RC lerın ıkısınıde alırsın :D bı gun kırmızı bı gun füme fln .. yanlız o alttakı ılandakı fume nın her forusunda farklı 207 var bırınde plaka yabancı bırınde cakma rc jant var bırınde farklı plaka.. ama hsnsnl ın attıgı guzele benzıyor. hayırlı olsun sımdıden 206 ya benzemez yakıtına hazır ol :))
|
||||
![]() |
||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|||
208' den genel itibariyle memnunum ama GTI versiyonuda o parayı haketmiyor. İdeal fiyatı 40-45 arası sıfır araç için.
Bence mantıklı olan 207 RC Lemans veya 207 RC almak 208 GTI da en geç 2 seneye 35 bin TL civarına inicek çok zarar edilir.
|
||||
![]() |
||||
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
|||
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
||||
![]() |
||||
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
|||
güzel araba ama 3200 V6 cc :D vergisi, benzini hacme göre hp si düşük vs vs.. :)
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
Rc de ki jantlar benim opelin jantlrından
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|||
bende RC lerden yanayım ama 208 e 4-5 sene binme niyetim var RC lerden alsam 1 sene binerim yada binmem, şöle dop dolu 208 gti alıp sağı soluyla oynayıp yürümek istiyorum :)))
kırmızı RC aklımda benimde, uygun bir zamanda elle hissede hissede görüşücem sahibiyle, alper jantlarda sorun değil, ben sevdim yakışmış :D aslana :D
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|||
208 gtı da çok güzel ama çok pahalı .bir açıdan da 0 araç eveliyatını düşünmeye gerek yok kimse üzmemiş yormamış masrafsız sıkıntısız valla karar vermek zor .
|
||||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||||
![]() |
||||
ahed ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
|||
207ler cok hoş duruo
|
||||
![]() |
||||
arnavutemre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arnavutemre
|||
ona 55 bınlara vercegıne rcz alırım taş gibi http://www.tasit.com/sahibinden-ikinciel-araba/peugeot-rcz/3365652.html
|
||||
![]() |
||||
|||
ağalar vaz geçtim aracımı değiştirmekten alan olursa satarım sonrasında bakarım bi araç.
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
|||
pugdan soğumam kontes'e darıldım bu kazığı attığı için. tavan lambasından 1100 tlye gidilirmi yav vijdansız, besle kargayı oysun gözünü, yeni aldığım far yansaydı, ne biliyim tüm ampüller patlasaydı eyvallahda beynini niye bozduruyor zilli.
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
|||
Valla aziz usta burda olaya objektif bakmak lazım. Kontes durup dururken bozulsa tamam haklısın. Şimdi kontesin dili olsa sana sormaz mı " yav aziz benim suçum ne gül gibi çalışıyodum sen geldin beni bozdun şimdide satmak istiyorsun " demez mi ? ![]() ![]() Sen yeni bişeyler denemek istedin olmadı. Kusura bakma da burda kontesin suçu yok. Çünkü sen bozdun, o kendi bozulmadı :) O yüzden senin ona değil bence onun sana sarılması daha muhtemel bir olay. Bence sen ona bir özür borçlusun. Sonuçta kontes Bütün forumun ilgiyle takip ettiği, güzelliği forum üyeleri tarafından tescillenmiş araç.
|
||||
![]() |
||||
|||
ağa kimin tarafındasın, görse şımarır ![]() objektif bakmak lazım derken, quicksilver de problemsiz ve kusursuz sonuçlanan bir uygulamada, ki maliyeti 12 tl tutmuş bir uygulama, gelip kontese yapmak istediğimde, kıcı kırık bi tavan lambası akımından orjinali 1100 tl olan bir parçayı bozarak zarara ugruyorsam kırılırım kontes'e. küserimde, onun bana diyeceği hiç bir şey olmamalı, quick'e yapılanın aynısını yaptık fazla bişey yapmadık extradan, 1 kablo 1 diyot 2 + ucu birleştirmekten başka. 10a lık bi sigortaya 20a takıp bozulduysa buda onun ayıbı ben 1 ay boyunca 30a sigortaya 15 takarak gezmişim ki 100 kere atmıştır o sigorta ve ona 6 parça bağlıymış hiç biri yanmadı da tavanına kuş s*ctırdığımın lambasından başımıza gelene bak. Bana Beyinsiz, Kumandasız bi araç lazım.
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |