![]() |
|
angel far |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2013 Saat 17:46 |
merhaba arkadaşlar sizce mercekli angel far alınırmı??iyi ve kötü yönleri nelerdir??
|
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mercek candir
Ozellikle xenon kullanicilari icin extra candir Angel olmasi sart degil mercekli olmasi gerekir Duz farlarda xenon kullanilmasi karsi tarafi fazlasiyla rahatsiz etmekte Mercekli farlarda boyle bir sorun bulunmuyo Marka olarak junyan kullandim suan ise sonar kullanmaktayim Bu dediklerim angel halkali olanlaridir Bide dlr ledli olarak gecen ama yine mercekli bi far daha var Far degisikligi yapacaksan sahet muhakkak mercekli al kafan rahat etsin |
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
![]() ![]() ![]() ![]() |
tesekürler..Birde aklımda bi kaç soru daha var..Pek aydınlatmıyormuş ve de pek dayanıklı değil diyorlarmı doğrumu acaba??
|
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
Valla ben 1 yili askindir sonar kullaniyorum
Bir o kadarda junyan kullandim Dayaniklilik testine sokmadim ama elimdede kalmadi Hala kullaniyorum Kullanimdan kullanima degisiyor dicem far bu farkli nasil kullanilirki?? Bakarsan alma diyenlerden cok al diyenler olacaktir etrafta |
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
![]() ![]() ![]() ![]() |
tabiki tavsiye ederim kullanışlı.
aracın orjin farlarından daha iyi aydınlatıyor.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
xenonları 6000k kullanırsan herhangı bır sorun yasamassın, orjınale yakın aydınlata alırsın.. 8000k kullanırsan aydınlatma olarak kısık kalabılır
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |