|
406 Coupe Referans bilgileri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hitmyheart
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hitmyheart
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2013 Saat 14:49 |
Arkadaşlar sanırım 406 coupeleri biraz daha yakından tanımak isteyen arkadaşlarımız ve parça sıkıntısı yaşayan arkadaşlarımıza bizzat kendim birkac konuda yardımcı olayım dedim eğerki istenilen bir parça vs. olur ise bana ulaşın yurt dışından her türlü parçayı teğmin etmeye çalışırız beraber ama sadece 1.50cm ve 30kg ya kadar izin veriliyor türkiyede bu yüzden ben size referans bilgilerini vericem 406 coupe nin eğer istediginiz bir aksagam olursa bana bunlarından söyleyebilirsiniz ayrıca arkadaşlar vericegim siteden kesinlikle reklam amaclı degil CoupeLerinizi daha iyi tanıyabilmeniz için size sitesini veriyorum ayrıca bu siteye giriş http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/ yaptınız Documentation de bord kısmına girip Tıkladık ve 406 Coupemizin bütün kullanım şekilleri cıktı bilip bilmedigim bütün ayrıntıları ile beraber ayrıca
Inscription kısmına girip üye oldugumuzda da benim gibi istediginiz 406 coupe olur veya herhangi bir peugeotunuzun parçasına bakabilirsiniz Düzenleyen hitmyheart - 08 Temmuz 2013 Saat 15:09 |
|
errör
3. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
internet çıktı ustalık bozuldu ,bu ne ya adamlar iğnesine adar resimlemiş :O
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |