![]() |
|
otomatik vites sorun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fenerli_dadas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fenerli_dadas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2013 Saat 14:42 |
merhaba arkadaşlar benim araç 2004 1.6 otomatik vites.dün istanbula giderken vites atmadı devir saati çıkıyor araba bagırıyor ama vites atmıyor manuele alıncada mauele geçmiyor.kenara çekip stop edip 2-3 dakika ekledim sonra devam ettim düzeldi.daha önce bunu 2 defa daha yapmıştı uzun mesafede yaptı ondada.birde 1 den 2. vitese geçerken küt diye bir ses geliyor..başına böyle bir durum gelen veya bilgisi olan varmı.
|
|
307 1.6 xr 2004
|
|
![]() |
|
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
önce selenoidler ve yağ değişecek400-500. olmazsa revizyon 1500-2000
|
|
![]() |
|
ozgokerkay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozgokerkay
![]() ![]() ![]() ![]() |
''önce selenoidler ve yağ değişecek400-500. olmazsa revizyon 1500-2000 ''
İstanbulda işinin ehli güvenilir otomatik şanzıman ustası yada servisi önerisi olan var mı acaba
|
|
GHK
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
selenoidler sadece geçici çözüm bence. Selenodileri 2 yıl önce değişmiştim şimdi revizyon yaptırmayı düşünüyorum. Benimde vitesler atarken araç baya zorlanıyor.
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
kurtuluş son durak otomatikçi volkan usta.
ben oraya yaptırdım. 13.000 km oldu sorun yok çok şükür.
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
neden yapar ki bu sorun...önlem almak için neler yapılması lazım...
|
|
![]() |
|
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
olası böyle bir vakada yolda kaldın... ( ALLAH KORUSUN ) aracı uygun bi yerde tut.Kaputu aç,akünün kutup başlarını sök ve 10 dk. bekle.Daha sonra tekrar tak ve çalıştır.
Eğer ki şanzıman sorunu ise Allah kolaylık versin ama beyinsel bir durum ise direkt olarak PEUGEOT ANA YETKİLİ BAYİİ SERVİSİne git ve beyin güncellemesi yaptırt.Tabi ben yeni nesil araçlarda bunların olduğunu ve böyle olduğunu biliyorum ama 2004 araçta bunun dışındamıdır tam olarak bilemiyorum.Ama eğer böyle ise kesin çözüm olacaktır dediklerim. |
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
![]() |
|
fenerli_dadas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fenerli_dadas
aynı sorunmu oldu arkadaşım sendede kaça maloldu |
|
307 1.6 xr 2004
|
|
![]() |
|
evet aynı sorun. tek fark benimki tam otomatik. bu yüzden manuale geçip bakma şansım yok.
üçüncü viteste kalıyor araba. 1700TL
Düzenleyen arachnid - 15 Temmuz 2013 Saat 10:03 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fenerli_dadas
teşekkürler arkadaşım ekranda falan hata vermiyor şehir içindede hiç yapmıyor sadece selonoidleri değiştirsem sorun düzelirmi acaba birde yağı değiştirmistim 4-5 ay önce standartı 4 litreymiş 5 litreye yakın koydu usta yağ fazla olduğu için yapabilirmi acaba |
|
307 1.6 xr 2004
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |