![]() |
|
peugeot 206 gti acil yardım :(( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
OguzOzaydin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzOzaydin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2013 Saat 08:46 |
selamlar herkese.c.tesi arabamla evime gelirken sinyallerimin çalışmadığını farkettim.sonra arabamı evimin önüne çektim.kontağı kapatıp açtım sileceklerde gitti.kapıları kitleyim dedim kumandada çalışmadı.sağ sol sinyal vermiyor silecek çalışmıyor kumanda çalışmıyor..dün elektirikçiye gösterdim usta motor tarafındaki sigortaları baktı direksiyon altındaki sigortalara baktı söktü çıkardı 4lü düğmesinin oldugu konsolu çıkardı bulamadı:(( bana dediki direksiyon altındaki peugeot amblemi olan kutuda sıkıntı var onu göster.usta yapamadı..bilgilerinizi bekliyorum :(
|
|
Peugeot 206 GTI
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam dörtlülere flaşörden kaynaklanıyor diyeceğim ama kumanda dediğiniz için akü demek istiyorum e sileceklerde gitmiş kısa devre söz konusu olabilir mi? akü olsa araç çalışıp kendini şarj edince düzelir ama çalışan araçta oluşan problemler,motor yıkatma yada yoğun yağışta falan kaldınız mı? 3 ü bi arada olduğu için durum karışık :/
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
OguzOzaydin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzOzaydin
![]() ![]() ![]() ![]() |
HAYIR GEBZEDEYİM YAĞIŞTA KALMADIM VE MOTORDA YIKATMADIM HATTA ARABAMIN DIŞINI BİLE YIKATMADIM.SADECE OTOBANDA 200 KM HIZ A ÇIKTIM VE DURDUKTAN SONRA BÖYLE Bİ DURUM OLDU..ANLAYAMADIM :(
|
|
Peugeot 206 GTI
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
o zaman sigortaları kontrol eden ustan atlamış olabilir mi? bende 1 sigorta var şu plastik olan şeyler 25lik, benim gtide çalışmıyor, başka bi pejo da çalışıyor :) böyle bi sorun olabilir, yani sigotayı attı alıgılıyor sanırım benim araç :) vaktin varsa motor bölümündeki sigortaları tek tek yenileyerek dene. amperlere dikkat et aynılarını al :) 25 e 25lik 10a 10luk gibisinden. sonucuda ilet istersen 10 sigorta alsan 5 tl tutmaz :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzOzaydin
Açıkcası atlayacağını sanmıyorum çünkü usta 2 saat aynı şeylere bakıp durdu herşeyi denedi bulamadı.umarım senin dediğin gibidirde fazla uğraştırmaz :) benim aklıma takılan direksiyon kutusunun altındaki peugeot amblemi olan kutuda sorun var demesi?
|
|
Peugeot 206 GTI
|
|
![]() |
|
usta daha iyi bilir elbet ama pejo tutkudur, ne istediğini bilmekte zordur, bu bahsettiğimi bir dene yoksa zaten iş zor :/
bu sigorta benim 1 ayımı yedi 100 tane sigorta kullandım belki ama, normal elektrikçi bir arkadaşın komik mantığıyla yola çıkıp bu ilginç olaya rasatladık :) o sigortayı hala saklıyorum el freninin arkasında küçük bir hazne var çakmak sığacak şekilde, orda saklıyorum hatıra olarak :) başka pejoda çalışıyor benim pejoda çalışmıyor ve sağlam :))
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzOzaydin
Evet artık bu dediğini denerim umarım daha büyük bi sıkıntısı yoktur :( teşekkür ediyorum ben seni haberdar ederim :)
|
|
Peugeot 206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzOzaydin
aziz kardeş bugün başka bi ustaya götürdüm ve yaptığı tek şey kutup bAşını çıkarıp geri takmak oldu.herşey çalışıyor çok şükür artık
![]() |
|
Peugeot 206 GTI
|
|
![]() |
|
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
Düzenleyen _PunisheR_ - 08 Temmuz 2013 Saat 23:39 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzOzaydin
ustanın demesine göre aşırı yüklenmemden dolayı.doğruda söylüyor çünkü o günü ibre 200 ü görmüştüm.zaten bu hızdan sonra oldu ne olduysa
|
|
Peugeot 206 GTI
|
|
![]() |
|
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
gti felaket :D
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzOzaydin
Aynen öyle
![]() |
|
Peugeot 206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
arabanın avatardaki fotosunda maşallahı var. konusu yada resimleri var mı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzOzaydin
Az önce yükledim resmini CANAVAR Dİe
|
|
Peugeot 206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
hemen yakaladım zaten :)
|
|
![]() |
|
iyi sevindim, geçmiş olsun :)
aşırı yüklenme dediğiniz biraz tuhaf geldi bana, ben kolay kolay 200 den aşağı düşmem videolarla sabit başıma böyle bişey gelmedi :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzOzaydin
Banada tuhaf geldi ve dediğim gibi ilk defa başıma gelen bişey:) sonuçta ilk defa 200 yapmadım.bundan sonrasına bakıcam umarım tekrarlamaz aynı şeyi :)
|
|
Peugeot 206 GTI
|
|
![]() |
|
inşallah.geçmiş olsun tekrar.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |