![]() |
|
Yardımlarınızı Bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2013 Saat 04:00 |
merhaba arkadaşlar iş yerinden bi arkadaş için 307 bakıyoruz az önce linkini vereceğim aracı gördük sizlerinde görüşünü almak istedim fikirlerinizi bekliyorum. |
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Km. si duruşu fiyatı oldukça güzel görünüyor. Ama arka bagaj kapağının sol alt tarafı ile sağ alt tarafının çizgisi aynı değil gibi sanki. Belki de bana öyle gelmiştir ama bi baktırmak lazım yinede.
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Sağ far tarafında darbe var heralde boşluk var gibi kapının neden değiştiğinede baktırmak lazım kapı kola kolay değişmez çamurluk falan değişse anlarım ıçı boş ezilip gidiyor en ufak darbede bile ama kapı öyle değil sağlam bir darbe yemesı lazım değişsin artık gunumuzde en kötü durumlarda bile parçaları kurtarmaya çalışıyorlar araçta değişen olmaması ıçın oyuzden diyorum parça değişcek kadar darbeyi nasıl almış.Onun dışında araç temız fıyat güzel km güzel benzınlı zaten orjinaldır km dizel olsa ınanması bıraz güç olurdu ama hayırlısı olsun araç güzel duruyor .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
fiyatının uygun olması olayı açıklıyor, boya değişen takıntınız yoksa, motor yürür durumunu kontrol ettirip alabilirsiniz. şahsen ben fiyattan önce aracın orjinal olup olmadığına ve aracın insani duygularla kullanılıp kullanılmadığına bakarım.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |