![]() |
|
otomatik şanzıman usta önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozgokerkay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozgokerkay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2013 Saat 23:38 |
Merhabalar
2005 model otomatik vites 307 aracım var. yalnızca 4. viteste ve özellikle sabit hızda ve düşük devirlerde giderken ileri geri irkilme yapıyor bir türlü çözüm bulamadım ve para harcamak artık canımı sıkıyor. Servise gittim sağ baştan saymaya başladılar '' balatalar , diskler, akis .....'' diye disklerden sonrasına hop dedim. Özel servis önerisi aldım ve başakşehirde PAX OTOMOTİV diye bir yere gittim. Muhammed isimli bir arkadaş gözlerini kapatıp selenoid valfler dedi. Peki dedik, masraf bir dünya ama sonuç yok. Yine öneriyle istinyede Kardeşler isimli bir servise gittim. Usta '' Hocam bu şikayeti hangi pejo ustasına sorsan motor subapları der '' dedi kendinden son derece emin bir tavırla. Motor açıldı subaplar işlem gördü. Sonuç FİYASKO. parasını kestim. Artık çok sıkıldım ve bende sorunun şanzıman kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Usata yada servis konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
|
|
GHK
|
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şimdi birini önericem fakat kızmazsan eğer adamın adı muhammed ama senin başakşehirdeki usta değildir heralde neyse yer ümraniye fsm sanayi sitesinde küçük sanayi diye geçiyor orada otomatik şanzımanlara bakıyor ben götürdüm aracı kontrol ettirdik hea yaptırdımmı hayır henüz para yok ayarlayınca direk oraya gidicem yani bana olumlu geldi diğer bazı araştırdıklarım pek olumlu gelmedi bana
istersen bi ara numarasını vermemin bi sakıncası yok ise 0532 690 87 57 en azından bi fikir alırsın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |