![]() |
|
akşam akşam canım sıkıldı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2013 Saat 22:28 |
|
arkadaşlar bir göbekten sola dönüp tekrar ilk sağa girilen bir yerde yaya geçidinde yayalara yeşil yanıyordu , bende durdum .arkama bir şahin ve onun arkasına bir araç durdu bulunduğumuz yerde kameralarda var ama arkadaki arkadaşlar ısrarlı şekilde korna çalıyorlardı . kırmızı sönene kadar hareket etmedim .daha sonra normal yoluma devam ediyordum arkadaki araç ne hikmetse gaza geldi yanımızdan geçerken resmen üstüme kırdı yavaşladım tam viraja giriyorduk ben yavaşlayınca virajda sağ sol yaptı toplayamadı elektirik direğine vurup yolun karşısına geçti .araba resmen dağıldı parçalardan bir kaçı bize doğru fırladı .eşim çok panikledi (hamile) durduk onu bırakıp olay yerine gidemedim sadece 112 yi arayabildim. bi yönden üzülüyorum yardım edemedim diye öte taraftan benim üstüme kırıp ne yapmaya çalışıyordu acaba diye düşünüyorum yinede umarım sağlık anlamında büyük bişey gelmemiştir başına .
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İşin içinde serserilik varsa üzülmenize gerek yok hocam geçmış olsun kı sızın başınıza bişey gelmemış aynı kazayı sızı sıkıştırıp sızede yaptırabılırdı yınede kımsenın canına bışey gelmesını ıstemem ama gereksız serserılıkten hıç ama hıç hoşlanmam eğer öyle bişey varsada takmayın kafanıza siz yıne ınsanlığınızı yapıp ambulans çağırmışsınız gerısı sizi aşardı zaten olay yerınede gıdıp bakaıblırdınız ama durumunuz malum ...
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
akşam akşam bütün keyfimi kaçırdı 15 saniye beklemek bu kadar mı sıkıntılı .evinde bekleyeni vs bir sürü şey geliyor aklıma bi yanım üzülüyor bir yanım kızıyor arabada tek değilim bayan var görüyor yani hak etti diyecem olmayacak akşam akşam .
|
||
|
||
![]() |
||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
geçmiş olsun hocam,anlayamıyosun ki acil işimi var hastası mı var diye,bazı kendini akıllı hissedenler kırmızıda geçiyor felan onlar ayrı tabi..
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
4 lü yansa hastane yönüne gitse anlarım bu hastanenin zıt yönünde gidiyordu ayrıca tekti .onuda asıl gaza getiren arkasındaki araçtı onun acil biyere gidiyor havası yoktu tek sorun 20 saniye ışıkta beklemek
|
||
|
||
![]() |
||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
Düzenleyen Turgay_66 - 07 Temmuz 2013 Saat 23:17 |
||
![]() |
||
erman0464 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2012 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erman0464
|
Çok geçmiş olsun.Allah korumuş sizleri.ne geliyorsa başımıza bu sabırsızlıktan geliyor zaten.tekrar geçmiş olsun
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
sağolun teşekkür ederim .
|
||
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Orkun abi geçmiş olsun diyelim sen yengeye ve kendine dikkat et.
Artık ehliyeti bakkaldan sattıkları için 3-5 parası olan hurda şahinle caka satıyor. Bugun ben de istanbul yolunda ailemle seyir halinde iken Bir rcz ile e30 kapışıyordu arkalarından 206gti gidiyordu. Hiç biri birbirinin dengi değil hafif otatik gören egzoslu araba piste çeviriyor ortamı. Eden bulur olmuş kafa takılcak bişi yok. Umarım cana bir ziyan gelmemiştir. |
||
![]() |
||
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
|
çok artist var çookk...geçmiş olsun size..bırak kıvransın dursun arrrrtisttt
|
||
![]() |
||
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
|
İyi olmuş hocam haketmiş üzülmeyin hiç siz doğru olanı yapmışınız .
|
||
![]() |
||
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
|
Çok fazla olmasada İzmirde de oluyor bu tip çıkıntılar. Ben yaya geçitinde durup yayalara yol veriyorum (ki yol zaten olnarın, adı üstünde yaya geçidi) arkamda ki dengesiz bana hem el kol hareketleri yapıyor hemde aralıksız kornaya basıyor. İnip orasının yay geçidi olduğunu durmak zorunda olduğumu falan anlatmaya kalksam belli ki kan çıkacak anlatana kadar o yüzden yürüyüp gidiyorum . Sende üzülme bence boşver. Umarım bu olay da bir ders olur kaza yapan kişiye..
|
||
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
||
![]() |
||
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
|
bencede arkadas haketmiş
|
||
QWERTY
|
||
![]() |
||
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
|
Geçmiş olsun, ALLAH hepimizi böyle durumlardan korusun..
Düzenleyen Black GTI - 08 Temmuz 2013 Saat 09:19 |
||
![]() |
||
mahmutbasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
Gecmis olsun samet206 ninda dedigi gibi kazayi sizede yaptirabilirdi bi bakima iyi olmus bi daha oyle serserilik yapmaz umarim...
|
||
![]() |
||
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
|
dun aksam bi benzeri benim başıma geldi.
Arkadaşı istanbula bırakmak için gece 11 de çorludan - istanbula yola çıktık. Bilen bilir tekirdağ-istanbul E5 yolunu hafta sonları ve yaz sezonunda trafik kilit denecek dereceydi. Bende trafikten kurtulmak için yan yola girdim. Gidiş gelişdi yol ama karşı taraftan 5 dkkada bir araba geliodu. O karşıdan araba geldiği esnada 500 metre önceden sağa girmek istedim ama sağdaki yaşlı amca yol vermek istemedi. En müsait yer orasıydı. 2. kez tekrar denedim yine vermek istemedi birden tampon tampona gitmeye calıstı bende bana vurmasın diye vaz geçtim oda oanda bi anda gaza bastı önündeki arabada durduğu için inatcı dayı öndeki arabaya arkadan vurdu. bende kendimi hiç suçlu hissetmediğim için yoluma devam ettim. Belki kendisi benim fırsatçı olduğumu düşündüğü için yol vermedi ama aynı fırsatçılığı oda yaptı. yoldan cıkıp yan yola girdi.
|
||
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli
Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan |
||
![]() |
||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
|
geçmiş olsun , bu aralar istanbuldada çok bunlardan, arayan hak ettiğini buluyor kafaya takmaya değmez...
Düzenleyen errör - 08 Temmuz 2013 Saat 13:02 |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
bizim merkezdede var öle bi ışık olayı sağa dönüş yapılan yerde sarı ışık var devamlı yanıp sönüyor. o yuzden bekleme yapılmadan araçlar geçiyor ama aynı esnada yayalara yeşil yanıyorsa ve yayalar geçiş yapıyorsa durulması gerekiyor. tahminimce öle bi durum oldu sızınkide. araçtan inmemeniz en doğrusu olmuş. bende sizin yerinizde olsam sizin yaptığınızı yapardım. bencede kafanız rahat olsun sizin bi suçunuz yok.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Çok geçmiş olsun, arkadaşların da dediği gibi sizlere bir şey olmamış ya boşverin ...yı.
|
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim . trafikte biz ne kadar dikkat edersek edelim kurallara ne kadar uyarsak uyalım böyleleri olduktan sonra kural ne yapsın polis ne yapsın kullanıcı ne yapsın . bu arada iyi ki karşı şeritten gelen yoktu karşıdan gelenlere de sebep olacaktı direği yıkıp karşıya geçti .
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |