![]() |
|
Temiz 306 GTİ araştırması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
exertn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2013 Saat 19:26 |
Merhaba arkadaşlar kendime temiz bir araç arıyorum ama bulamıyorum buldugum araçları genelde internetten araştıyorum bazılarının geçmişini bulabiliyorum bazılarını bulamıyorum burada bana yardımcı olabilicek birileri varmı?
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
işin zor dostum ama fiyat aralığı verirsen birkaç bişey ekleyeyim birazdan..
Düzenleyen errör - 07 Temmuz 2013 Saat 21:49 |
|
![]() |
|
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
ikinci ilandakine hasta oldum MAŞALLAH Salih hocam gözünün seveyim sattıracan bana en sonunda 307 yi
|
|
![]() |
|
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
abi 2 . araç cok güzelmiş
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
exertn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
Fiyat aralığım 14-17 arası temiz araçlara bakıyorum il dışıda olabilir istanbul içide olabilir ama istanbul yakınında olması lazım bende bi kaç araba buldum bi bakarsanız sevinirim
|
|
![]() |
|
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Bu iki araç hakkında bilginiz varmı?
|
|
![]() |
|
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
FK plaka olan izmitteki makıne yı bazen goruyorum buralarda orjınalcı oldugum ıcın o hosuma gıtmedı ama dıger ıkısı hakkında bılgım yok sadece ılandakıne gore cok ıyıler..
|
|
![]() |
|
Peki FK plakalı olan hakkında söyleyebiliceginiz bişeyler varmı?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
Hayır net bir bilgim yok o yuzden olumlu yada olumsuz yanıltmak istemem..
|
|
![]() |
|
Hmm ben tercih olarak siyah olanı araştırıyorum inşallah bir sıkıntısı yoktur alırım :D
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
bencede kesinlikle siyah :) her yonden ..
|
|
![]() |
|
Aynen o yüzden araştırıyorum bakalım inşallah bir sorunu yoktur
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |