![]() |
|
hgs sorunları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2013 Saat 01:51 |
||
hgs alıpta sorunsuz kullanan varmı aranızda
yada ben mi şansızım bu konuda fsm den geçerken okumadı 43 küsür lira gitti bakiyemde 60 lira vardı ben sonradan düzeltirler diye pek umursamadım evet sistemde sonradan 3.5 lira olarak düzeltilmiş ama hesaptan 43 lira düşülmüş dudullu gişelerinde okumadığı için ayrı ayrı 2 geçişimdede 13 er lira olarak tahsil edilmiş . ptt ye dilekçe verdim geri dönüş olmadı sizler neyapıyorsunuz bu durumlarda yada müşteri hizmetlerinden çözüme ulaşan varmı okumama nedeni ne olabilir yavaş geçiyorum sakin sakin ama yok okumuyo bazen
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Benim 8-10 geçişim var hepsi sorunsuz.
|
|||
![]() |
|||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
||
hocam hgs web sitesinden üye girişi yaparak geçişlerini kontrol edebilirsin bu sorunu bende yaşıyorum her geçişim cezalı müşteri hizmetlerini aramıştım webten kontrol edin geçiş ücretleriniz normal görünüyorsa gişe geçişlerindeki kaçak geçiş uyarısını dikkate almayın demişlerdi hgs veritaban sisteminden kaynaklanan sorun nedeni ile böyle oluyor dendi web ten baktığımda her geçişim normal sen de bi webten kontrol et istersen birde hgs etiketinde yırtılma felan varmı okuyamacak bir yerede yapıştırmadıysan veya çip üzerinde aşırı çamur felan kalıyormu bunlarıda bi gözden geçir
|
|||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|||
![]() |
|||
mahmutbasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hocam benimde gecisislerim hep kacak gozukuyor ama int. den arastirinca borc veya ceza gozukmuyor. bunun haricinde etiketin konumuda cok onemli camda film varmi buda problem yaratabiliyor...
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
bendede hep cezalı diyor ama sistemden bakınca sorun yok :) anlımızamı yapıştırak anlamadımki
![]() |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
||
Yorumlarınız için sağolun
Hgs sorgulamaya üyeliğimi yapıp baktım şimdi toplam 6 geçişim 13 ila 15 lira arası ücretlendirilmiş çıkış gişesi görünüyor hepsinde ama giriş gişesi belli değil bu olayı takip etmem lazım yükleme yaptıktan sonra bakiye bilgilerini kontrol edip yaptığım geçişleri kaydedip kontrol edicem bakalım neolacak Etiket hemen dikiz aynasının altına yapışık. Soyulma yada yırtılma yok cam temiz bu kartlı olanları çıkmış galiba onlardanmı alsam Düzenleyen mami202 - 06 Temmuz 2013 Saat 11:50 |
|||
![]() |
|||
fenerli_dadas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fenerli_dadas
||
bende sürekli cezalı olarak geçiyorum sonra düzeltiyorlar.geçen gün aracın ön camı çatladı camcıya gittim hgs yi gördü abi bu burada okumaz dedi.dikiz aynasının 4 parmak altına yapıştırmıştım.. nasıl yani dedim seninki bilmem ne cam dedi hatırlamıyorum şimdi eee dedim dikiz aynasının tam arkasındaki siyah bölmenin köşesine yapıştırman lazım dedi birazdan yapıştırıp ist gidecem inşallah okur
|
|||
307 1.6 xr 2004
|
|||
![]() |
|||
mahmutbasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
||
Etiketinizi okumuyor.Sanırım konumu yanlış. Atermik camlarda noktalı bölgeye yapıştırlımalı. Konu size yardımcı olur. >> http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=25648&KW=Hgs&title=atermik-cam-hgs-etiket-yaptrma-yeri-fotolu Düzenleyen Mesut48 - 06 Temmuz 2013 Saat 14:32 |
|||
__B0DRUMLU__
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
sunroofdan çıkıp çatalastikle gözüne fırlatıcam hareket halinde olduğum için az ileride geri yakalıcam :D 28 yaşındayım 15 değil karıştırmayın :D
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
||
|
|||
![]() |
|||
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
||
benimde geçişler hep kaçak geçiş oluyor ama sonra düzeltiyorlar
|
|||
![]() |
|||
dextermeytoo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dextermeytoo
||
Bende hep kacak geciyorum ama sonra bakiyorum siteden duzeltmisler. Tamam ama kacak gecisin bir suresi var diye okumustum biryerlerde. Sonra basimiza sikinti cikartmasinlarda..
|
|||
2006 206 felline 1,4 benzin li
|
|||
![]() |
|||
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
||
bende yanlış yapıştırmışım. noktalı bölümün hemen altına yapıştırdım. bazen okuyor bazen okumuyordu. sökebilirsem siyah noktalı bölüme yapıştırayım.
söken tecrübe eden var mı? |
|||
![]() |
|||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
||
illaki sökersin ama ne yaparsan yap zarar görüyor ve yeni etiket almak zorunda kalıyorsun
|
|||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|||
![]() |
|||
dextermeytoo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dextermeytoo
||
Yeni etiket icicnde 30 lirami vericez art 5 lira kalan bakiyr ne olacakki??
|
|||
2006 206 felline 1,4 benzin li
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |