![]() |
|
Son susturucu hakkında :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2013 Saat 20:50 |
Son susturucuyu elimle dahi salladığımda gelen şangır mıngır tıngır her neyse işte o tarz garip sesleri göstertmek için bugün egzosçuya uğradım. Adam kanala alıp inceledi ve son susturucunun değişmesi gerektiğini söyledi ve 150 lira maliyeti olur dedi. Bu fiyat normal midir? Diğer bir sorum ise egzos sadece 2500 devir civarı hafif bir ses yapıyor. Onun dışında hiç bir sorunum yok. Böyle kullansam sorun olur mu? Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracının marka modeli nedir elimde 206 -306-307 ler için orjınal son susturular var cok temiz 80tl veririm 15 lirada kaynatırsın 95 ;)
|
|
![]() |
|
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
206' ım var. Fiyat uygunmuş ama bu aralar yaptıramayacağım teşekkürler. Yani 150 diye çıkarttığı fiyat çok mu? |
|
![]() |
|
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
Nasıl bi egsoz taktgını biLmedgm için bşy söyleyemem ama bence pahalı gibi orjınalse ama gercek uygun gibi
|
|
![]() |
|
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
Susturucunun dışında bişey varsa bi sorun olacağını zannetmiyorum
Ama eğer içerisindeki çelik ızgara yıpranmış/çürümüş ise zamanla daha fazlada açılacaktır.İçerisindeki elyafın yuzeye cıkmasına ve egsozu tıkamasına neden olabilir. Tam olarak nerde ise ona göre değerlendir bence Şuan kullandıgım egsozumda durum bu şekilde,usta bana uzun yola çıkma ne olur ne olmaz dedi.İçerisindeki ızgara iyice çürümüş |
|
![]() |
|
yiğit4516 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2011 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yiğit4516
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim araçtada benzer sorun olmuştu. Egzozun içi dağılmış yüksek devirde üfleme sesi gibi ses çıkartıyordu. Elimde abart egzoz vardı onunla değiştirttim sanayide. Ancak 2 ay sonra fenni muayene var. Egzozu tekrar stock hale çevirmek gerekiyor. Üst mesajda 306 egzozu var diyen arkadaş sendeki egzoz orjinal veya 0 mı? Eğer 2 aya kadar satmazsam ben alabilirim haberin olsun. Sanayide ne kadar isterler bilmiyorum ama uygun birşey olması lazım..
|
|
![]() |
|
Yaa egzos dıştan süper duruyor ama içini bilemiyorum işte. 150 lira ona vereceğime az daha para ekleyip daha güzel bir ses verecek bir egzos taktırmayı tercih ederim heralde. Öbür ay duruma göre bakacağız artık. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bulgaristan daki muayene ve trafik engel teşkil etmiyorsa güzel bir son susturucu kullanılabilir. Temiz ikinci el bişi bulabilirsiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |