![]() |
|
Bu nasıl bir amfi ve wooferdır? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2013 Saat 17:03 |
hurdacı mı satıyor bunu :)
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Woofer şahaneymiş ne ses çıkar ondan var ya of of of :):)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
en ucuz en dandik anfilerden biri 2000 li yillarda basini kullanmistim parana yazik ha bedavaya vericekse dene
![]() Düzenleyen cerci07 - 04 Temmuz 2013 Saat 23:11 |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Satın alıcaksanız eğer uzak durun subwoferden zaten bısey beklemeyın artık uğraştırır o at gıtsın havasında anfiyide ilk defa goruyorum çalışıyorsa sorunsuzsa 1200 waatt fena sayılmaz ama pekte kalıtelı bısey gıbı değil ama sub sağlam olsaydı pıonerın damlalı serısı fena değil yani.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
adını hiç duymadım amfi ucuz bir amfi gibi duruyor sub zaten yalan olmuş nesini soruyorsunn ki?
tam olarak neyi öğrenmek istiyorsun?
|
|
![]() |
|
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Bu nasıl bir amfi 2 woofer taşır mı bu ? Kaliteli bir şey mi at gitsin havasında mı ?
Hiç bir şey anlamıyorum anlayacağım dilden anlatırsanız sevinirim :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |