![]() |
|
Kocaeli Resim Buluşması :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2013 Saat 17:11 |
||
Ufak bi görsellik :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlginize teşekkürler :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
en sağdaki anahtar benim sandım bi an :D yanındaki küçük garajın anahtarına kadar aynı :D fotolar süper bu arada :)
|
|||
![]() |
|||
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Resimler on numara
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Maşaallah,maşaallah 41 kere maşaallah :)
|
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
iyimiş gerçekten maşallah :) ortadaki araçta orjinal galba dığer araçların tamponları ona göre daha yerde hani 206 yı basıpta hiç bişey değişmedi diyenler var başta öyle gibi geliyor ama fark ortada özellikle 15.Resimde :)
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
mahmutbasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
||
![]() |
|||
![]() |
|||
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
||
Aziz photoshop yapıcaktı oyle detmişti
![]() yanlız bende iyi basılı arabayı he Düzenleyen tlp - 03 Temmuz 2013 Saat 20:15 |
|||
![]() |
|||
mahmutbasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
||
![]() |
|||
![]() |
|||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
||
süper olmuş valla :)
ancak arka sislerin watt ını düşürün beyler.. arkadan geleni çok yoruyor 206 nın sisleri
|
|||
![]() |
|||
||
şeyy emmm kemm kümmm yaniii aslında öyle değildeeee ![]() |
|||
![]() |
|||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
||
maşallah. güzel resimler..
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
||
Maşallah Abi Güzel Resimler :)
|
|||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
lam mim nun valla öyle :D off road gibi zımbalıyo tümseklere :)))
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
ben özel olarak yönünü aşağıya çevirttim akıllı vida yardımı ile, geçip arkadan bi arabaya binip baktım ayarlattım, sorun yok :) teşekkürler :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
eyvallah teşekkür ederiz :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
Teşekkürler dostum, bi prof kamera olsada canına okusam diyorum :))
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
olurmu ya bariz ortada işte :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
yapamadım bi türlü :D :D seninki sağlam basılı ordaki kasisleri nası geçiyorsun benimki bu düşüklükle vuruyor dibi
![]() |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
||
maşallah Allah kaza bela vermesin. Ortada kalan biraz masum kalmış iki canavarın arasında
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ben o tarafı kullanmıyorum ki :) Geldiğin taraftan dönüyorum tekrar (petrol tarafına çıkıyorum) Daha geçmedim,sürtermi bilmiyorum.Arkaya döndüğün gibi bi kasis var ordan geçtiğimde sürtmedi Allah yardım ediyo bi şekilde :) |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |