![]() |
|
FAN DEVREYE GİRİNCE STOP ETME ARIZASI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erkan60 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2013 Saat 14:00 |
Öncelikle tüm arkadaşlara hayırlı günler diliyorum. 2001 model 2.0 406 st benzin/lpg li aracım var. Araçta rölanti sorunum vardı Kelebek Boğazını komple değiştim düzeldi, fakat araç rölanti de çalışırken Fan devreye girdiğinde rölanti bir anda sıfıra kadar iniyor ve gaz vermezsem STOP ediyor. Bu olay hem benzin hemde gazda oluyor. Seyir halinde bi sıkıntı yok. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Ha bir sıkıntım daha var, aynalar, yağmur sensörü ve torpidoya ait sigorta sürekli atıyor, 10 luk, 15 lik, 20 lik... sigorta takıyorum gene atıyor. Acaba bunun bi etkisi olabilir mi? Şimdi den yardımlarınıza teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Akü durumunuz nasıl hocam ,fan çok elektrik çekiyor fan açılırken arabanın sesi değişiyor normalde akünüz zayıfsa ondan olabilir diye düşünüyorum kolay gelsin :)
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence sen iyi bi elektrikçiye göster hocam
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
erkan60 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
önerileriniz için tsk. akünün durumu gayet iyi ama sağlam bi elektrikçiye gitmek gerek ellam :)
|
|
![]() |
|
Psh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Ateşleme bobinini kontrol ettir. Başıma geldi aynısı. Eşek yükü ile para harcadım sonunda bobini değişince düzeldi. Birde fan rölesini kontrol et.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |