![]() |
|
pejo 307 antipollution fault |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
scarface64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2013 Konum: uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scarface64
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2013 Saat 22:22 |
mrb arkadaşlar 2004 1.4 hdi pejo 307 aracım araç seyir halindeyken antipollution fault hatası verdi ve stop etti..bu 3. aynı hatayı vermesi..ilkinde arac 3000 deviri geçmiyordu servis turbo hortumuyla alakalı birşey dedi yapıldı düzeldi..ikincisinde araba çalışmıyor çalışsa bile 1 mt bile gitmeden stop ediyordu bundada rail musuru değişti arıza düzeldi.şimdi ise bu hata araç soğukken yok ısınınca çıkıyor ve araç stop ediyor özellikle vites boşta ve kalkışlarda stop ediyor..pc ye bağlattım yakıt basınç regülatöründen dedi usta..diğer bir usta rail müşüründen dedi bi başkası elektrik tesisatından dedi..herkes ayrı telden çalıyor yani anlayacağınız..bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı acaba??
|
|
![]() |
|
scarface64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2013 Konum: uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scarface64
![]() ![]() ![]() ![]() |
yokmu arkadaşlar bir fikri olan?? benzin döküp yakacam bu arabayı
![]() |
|
![]() |
|
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu devirde benzine kıyılır mı abi gözünü seveyim yapma ![]() |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
pis benzinle ilgili başıma gelmişti benim ama dizel araçlarda arızalara yorum yapmak zor illaki bilgili bir arkadaş yardmıcı olacaktır...
|
|
![]() |
|
myvzklc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2013 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
Hocam 307lerde o uyarıyı pek çok durumda verebiliyor.Örneğin benzinli araçlarda yakıtta sorun varsa pislik vs,egzos tesisatında sorun olursa verebiliyor,filtrelerde problem varsa verebiliyor senin anlayacağın çok yönlü bir arıza o ama her parçaya tek tek baktırmanda pek kolay iş değil az kaldı benim araba bi kaç arıza daha versin satacam vallaha bu kadar ayrıntılı ve her ayrıntısı çok kolay arıza vermeye müsait bir araç olabilir mi yav
![]() |
|
Peugeot 307 1.6 XT
|
|
![]() |
|
meto307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
antipollution hatasını benim araç ta veriyordu fakat benim arac dizel antipollution hatası filtreden kaynaklıdır.Ben bu hatayı periodik bakımdan sonra görmüştüm.Yakıt filtresi de değişmişti ve de araçta yeterli mazot yoktu.Hemen gittim 100 tl lik mazot aldım ve birdahada aynı hatayı vermedi. Ama senin araç benzinli olduğu için aynı durum söz konusu olmayabilir.Belkide olabilir.
|
|
![]() |
|
emp ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Antipollution yakıt, filtre vs diye genelleme yapamayız. Araba arıza verdiğinde bu yazı çıkar, test cihazına bağlayıp hata kodunu okumak bize doğru yolu gösterir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scarface64
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracim 3 gundur sehir icinde ariza vermiyordu bugun uzun yola ciktim yari yolda birakti beni..hararet 90.nin uzerine cikinca ariza veriyor stop ediyor hic calismiyor.1-2 saat bekleyip sogudugu zaman calisiyor ariza arac tam sogudugunda gidiyor.ne istir cozemedim..servis anasinin nikahini istiyor yok oraya bakicaz ordan degilse suraya bakicaz deneme yanilmayla cozecez diyor.yani kisacasi keklik geldi otturucez diyolar:))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |