![]() |
|
benden bi sticker |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2013 Saat 17:59 |
||
aarkadaşlar sticker yaptım, kelebek camına yada ön tampon sinyal yanına uygulayablirsiniz, ben yakında bastıracağım :) photoshop vektorel dosyaları. Kelebek cam - Çamurluk için https://www.dropbox.com/s/az3zfc0b9ldhhoo/sticker.psd
her yere caiz :) Ön Cama görüntüler linke tıklanınca görünüyor :) Bulanıklık sizi yanıltmasın web sayfasının ön izlemesidir. Düzenleyen Aziz - 04 Temmuz 2013 Saat 11:38 |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
pek okunmuyor yakından bakmak gerekecek :) ama şekiller falan yazı tarzı güzel olmuş daha okunaklı da olursa daha güzel olacaktır diye dusunuyorum
![]() |
|||
![]() |
|||
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
||
tasarımı 300dpi olarak kaydedrsen kardesım bulanıklık gıtmıs olucak.
|
|||
![]() |
|||
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
||
emegne saglık bu arada gusel olmusss
|
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
Güzel olmuş eline sağlık ...
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
güzel olmuş emeğe saygı bende güzel bi tane arıyorum kendi aracıma yapıştırmak için :)
|
|||
![]() |
|||
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
||
Çok şairane olmuş. Ellerine sağlık.
|
|||
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
Teşekkürler arkadaşlar,
Kelebek Camda ve çamurlukta uygun boyutta olsun diye ayarladım, ölçüler tam, ben bi bastırıyım bakalım ona göre, kökü bende nede olsa :) ayrıca turgay dostum, bizim siteyle ilgili arıyorsan, aklındakini ilet bana, yapabilirim sanırım :) yeni tasarımlar yaptıkça 1nci yazıda güncellenecektir.
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
||
|
|||
![]() |
|||
mahmutbasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
||
Guzel duruyor ilk baski ne zaman ?.:D
|
|||
![]() |
|||
||
çita altı için şunu deneyebilirsin. aynısını değiştirdim biraz :) Düzenleyen Aziz - 03 Temmuz 2013 Saat 12:43 |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
Yakındır :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
||
|
|||
![]() |
|||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
||
Çok iyi olmuş Aziz'im eline sağlık ;)
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
||
Teşekkürler,
Çıtada zaten aslan var diye aldım ordan :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
||
|
|||
![]() |
|||
||
ok, bende öyle düşünüyorum hafta sonuna kadar 1 -2 tane daha uydururum belki :) |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
||
bekliyoruz abi :)
|
|||
![]() |
|||
||
yeni 2 stckr günceli :))
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
||
süper olmus abi eline sağlık
|
|||
QWERTY
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |