![]() |
|
İsyan! :P Peugeot galeri için tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2013 Saat 14:30 |
http://galeri.peugeotturkey.com/
bu linkte üye araçlarınıda görmek istiyorum(ruz) :) bu işi de en iyi onur azgın düzenler gibi, bende yardım ederim ona, galeride bizim araçlarımızında yeri olsun güzellik yarışmasındaki gibi tek resimde 3 kare falan, sayın gökan başkan. 206 ları ben galeri için hazırlarım, 307 leri onurazgin diğer araçlarıda photoshoptan anlayan bir diğer araç sahibi yapar :) tahminimce 60 araç falan olur en fazla :) hadi 100 olsun :) tarihli güncelleme olur 5 ayda 1 yeni araç eklenmesi gerekirse ayarlarız :) onaylanırsa üyeler araçlarının 3 (üç) güzel resmini çeker bizlere mail atar bizde düzenleriz. sonrada link'e mi çeviririz gökan ustamı yükler bilemem ama en fazla 1 resim 500kb olur ortalama 100 resim 50mb ;) gökan ustam gökan başkan. :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Galeri sorumsulumuz AydınBeyol ile iletişime geçebilirsin Aziz, galeriye resim yüklemelerini o yapıyor. Resimleri AydınBeyol'a ulaştırırsanız galeriye ekleyebilir.
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
İssyyaaannnn çıkarır istedigimiz yapılmazsa Aziz abiye katılıyorum :D
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
teşekkürler abi, AydınBeyol Bey'e sesleniyorum o zaman :))
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Eyvallah Burak :)))
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
#direnaziz :D
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
:))) |
|
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
sakin olun uzun zamandır aklımda böyle bir fikir var.
![]() Biraz zaman lazım evlilik öncesi işlerim yoğun web'ede ayıracak pek vaktim kalmadığından pek birşey yapamıyorum. |
|
![]() |
|
Ok ustam Kolay gelsin allah gönlüne göre versin, o zaman biz hazırlık yapalım, senin hayata geçirmen kalsın. Tek resimde 3 kare olarak, araç bilgileri ve sahibinin bilgilerinin olduğu resimler hazırlıyoruz bilginize :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
#direnpeugeotturkey güzel günler yakındır :))
|
|
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
#direnkontes :D
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Selam,
bende photoshop yok. resim düzenlemelerini yaptıktan sonra bana mail atabilirsiniz. eğer yükleme yaptıysanız link de verebilirsiniz. ben de üye araçları adı altında yeni bölüm açarak resimleri galeriye yüklerim. fakat mümkünse toplu olarak resimleri atarsanız teker teker uğraşmamak açısından daha iyi olur.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Resimler yada resimlerin linkleri bir konu altında yada bir kişide toplansın topluca sayın galeri sorumlumuza verilsin ozaman.
|
|
|
|
![]() |
|
tamam yeni bir konu açarım ben, burak sen anlarmısın shoptan fotodan cute paste den :)) diğer araçlarıda sen hazırla :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Yok valla abi anlamam okadar prof degilim ama ögrenmeye çalışırım :)
Düzenleyen Burak044 - 04 Temmuz 2013 Saat 12:38 |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |