![]() |
|
Gündüz Led taktırmak ne kadar mantıklı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
myvzklc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2013 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2013 Saat 13:56 |
Arkadaşlar araca gündüz led taktırmak sizce mantıklı bir fikir mi veya 307de nasıl durur önerisi veya yorumu olan varsa alabilir miyim
![]() |
|
Peugeot 307 1.6 XT
|
|
![]() |
|
kunduli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2013 Konum: rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence boşuna uğraş ledı far dısına takacaksan pek bışey farketmez gibi partnerler gıbı tamponda yeri olsa hoşta 307 ler de bilgiğim kadarıyla yok ama tabı kendı tercihindir.
|
|
hamza çelik
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben gündüz ledi aldım doğru düzgün monte edecek bi yer bulamadım sonra bizim bagajlar tek taraflı aydınlatma gizli bi kablo çekerek iki taraflı bagaj aydınlatması yaptım gayette güzel oldu benimkide 307
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
En güzeli o olmuş :) Gerek yok bence de.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Forumda eray307 takmıştı resim biraz küçük ama fikir verebilir
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Tamponun ortasındakı ızgaranın aralıklarına sorunsuz oturcak boyutlarda ise elınızdekı urun ve çok buyuk kaba değilse gayet guzel duruyor 307 lerde ama onun dışında dığer monte edılen hıç bır kısımda ilgımı çekmıyor küçük bır tavsiye ancak sız bagaj aydınlatması olarak kullanmışsınız güle güle kullanın öyleyse :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Çok yapmacık gibi geliyor bana. Ama tabii zevk meselsi..
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Evet ben bu şekilde bir uygulama yapmıştım bi kaç kere sürttüm kaldırıma ama bişey olmadı .Ledi koyacak fazla biryerde yok zaten 307 de.Led beğenilmiyorsa tampona sis farı uygulaması da gayet hoş oluyor Düzenleyen eray307 - 02 Temmuz 2013 Saat 02:26 |
|
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim fikrim led uygulamasıyla uğraşmaktansa sis farı tak daha güzel olur.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |