![]() |
|
LPG Tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
myvzklc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2013 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2013 Saat 13:51 |
Arkadaşlar 307 1.6 xt kullanıyorum lpg olarak ise brc tercih edin derim çünkü peugeot marka otomobillere genelde sorunsuz uyan tek marka brc bence hiç bir problem yaşamadım bugüne kadar sizinde yaşamayacağınızdan eminim
![]() |
|
Peugeot 307 1.6 XT
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim de BRC'ye bi sempatim var her ne kadar kullanmasam da. önerin için teşekkürler
![]() |
|
![]() |
|
BabaYorgun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BabaYorgun
Brc kullanıyorum çok memnunum. Ama biraz yukarlara çıkarsan prins de bakabilirsin.
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende Atiker OBD kit takılı. Hiç sorun yaşamadım.
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
AKL marka takılı mükemmel..6000-6500 rpm ve daha da yukarısına dayanıklı enjektörleri var,lafım size değil marka bağımlısı olmaktan çok araştırmacı olarak ilave mekanik ekipman dahil edilmeli.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
2 aracımızda da kıt mtm kullandık mercedes te 2 yıl hiç sıkıntı yaşamadık peugeotta şimdilik bir sıkıntı yok kıt mtm brc firması ile aynı farkı enjektörleri khein kullanması .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
bende atiker var hiç memnun değilim
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Bendede Lovato var memnunum bence markadan ziyade sistemi takan usta önemli...
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
atiker var video dahil, 214 km hız yapar aslanım 5 tane 6500 devir devirir banamısın demez, işçilik önemli denildiği gibi ;)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
ilk 206 mda gazitaly dıye bı marka taktırdım ızmırde hıc sorun yasamadım suankı aracımda atıker var ondada sorun yok
|
|
![]() |
|
serommm ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Aralık - 1985 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Bende taktırcam ama hangisi düzgündür.Ankara'da bu işin ehli neresidir bilen varmı arkadaşlar ?
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
başka bir araç formunda mercedeslere uygulama yapmış bir arkadaş var işçilik oldukça iyi duruyor isterseniz numarasını öğrenebilirim .(ankarada )
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
arkadaşlar az önce bir haberde gördüm de..lpg li araclar allah göstermesin bir çarpma veya bir kaza anında patlıyor mu?haberde araç yoldan çıkıyor ve korkuluklra çarpar çarpmaz patlıyormuş...
|
|
![]() |
|
pt206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 265 |
aynı haberi bende gördüm.lpg ye karşı pek olmayan sempatim iyice gitti
![]() |
|
2005 206 1.4 HDİ XT
|
|
![]() |
|
EmreÖz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
Konuyu araştırmak lazım.. haber'ci lpg oldugunu fark ettiyse kolay haber yapmıştır.. ( ARAÇ LPG'LIYDI ) örneği çok duyduk böyle şeyleri.. Yanma olayına kadar bi kazaysa zaten arabaya'da üzülmem yanmasına'da içinden çıktığıma şükrederim.. LPG işi çok gelişti artık.. sanmıyorum!
|
|
CNN18
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |