![]() |
|
su geçirmez çadır hak; |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
konyalı42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2013 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı konyalı42
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2013 Saat 10:15 |
arkadaşlar merhaba su geçirmez çadır yani modellerden acaba bu tip çadırlar araca çadır yanıpı denen olayı yaratıyormu ayrıca çadır yanığı oluşuyorsa bu adamlar bunu neden üretiyor.çadırım var ama bazen takıyorum bazen takmıyorum.çünkü 1 hafta binmiyorum bazen arabaya o yüzden bir danışayım dedim:)
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet malesef ucuz etin yahnisi misali, ucuz alınan oto brandaları güneşte aracın kaporta bölgelerinde eriyerek iz bırakabiliyor ve kötü görüntülere neden olabiliyor.
bu tür ucuz ürünler Don tutacak (buzlanma) mevsimlerde kullanıldığında aynı sonuçu verebiliyor. |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Çadır olayı güneş yanığı yapar genelde çok güneş gören bir bölgeye park edıyorsanız çadır kullanmanızı tavsiye etmem komşumuzun oldu çunku kötü oluyor.Ama gölgelık yerlere aşırı güneş almayan yerlere parkedıyorsanız aracı dış etkenlerden çızık vb.korumak ıçın tabıkıde çok mantıklı.Tabi bu durumda çadırın kalıtesıde çok önemli.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Güneşli havalarda güneşliği koyuyorum yetiyor. Branda alsam çalarlar. O yüzden almıyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |