![]() |
|
KILITLEME SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kunduli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2013 Konum: rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2013 Saat 09:04 |
Arkadaşlar bi sorun olucak;
benim 2005 partner 2,0 HDI aracım var. Dün akşam saatlerınde aracımı yıkadım temizledim kumandayla kılıtleyıp evımın altına park ettım, bıraz zaman sonra tekrar aracımın yanına gıttıkten sonra kumandayla aracımı açamadım anahtarla denedım anahtar boşta dönüyordu. kumandayla açmaya çalışınca mekanızma sesı az bışey gelıyor fakat kapıyı açmıyor. yanı şuanda aracım evımın altında kılıtlı bır şekılde duruyor. sorun ne olabılır araç içindekı kılıtleme duğmesının ışığı sureklı yanıyor yanı arac kapalı gosterıyor kendını aracı nasıl acabılırım yardımcı olursanız sevınırım |
|
hamza çelik
|
|
![]() |
|
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
diğer kapılardan deneyin açılmazsa kapıyı üstten kastırıp tel ile açmanız lazım onuda yapamassanız çilingir çağıracaksınız...
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
Önünü Görmeden Sollama Eve Acı Haber Yollama... |
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
sağ ön kapıda anahtar yeri varsa birde ordan deneyin hocam..
|
|
![]() |
|
kunduli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2013 Konum: rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tüm kapıları denedım anahtar hepsınde boş dönüyor. servisi aradım servis araç kendını kıtlemış dedı. bende tanıdık bı arkadaş vardı cılıngır onu cağırdım kapıyı kastırarak açtı duzeldı :D ama işe yuruyerek gıttık bugun :d
|
|
hamza çelik
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
sağlık olsun umarım bir daha yapmaz
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
inşallah umudumuz ole. olmadı çilingirlik kursuna başlıcam :d
|
|
hamza çelik
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |