![]() |
|
rolanti arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efe reis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2013 Saat 01:22 |
pejo206 arabam rolatide iken alıp verme yapıyor. bu sırada devir ibresi hafif aşağı yukarı hareket ediyor. hava akışmetreyi değiştirdik ama sorun devam ediyor. yalnız motorun stop etmesi gibi bir durum yok. benzer sorun yaşayıp çare bulan varmı. teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
araç tüplü mü ?
|
|
![]() |
|
efe reis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayır dizel
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
hocam benim araç tüplü bendede aynı durum var ama tüpe geçince oluyor bende gittim sordum ustaya lpg enjektörüydü galiba onun değişmesi lazım dedi şimdilik devam ediyoz bakalım sizin araba için bişey diyemeyeceğim inşallah kısa sürede çözülür :)
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Oksijen sensörü olabilir bilgisayara bağlamalı
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
araç dizel yetkili serviste bilgisayara bağlandı ve hiç bir sorun göstermedi.teşekkürler.
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
oksijen sensörü(lambda sensörü) diye biliyorum bende ama gaz verincede bu düzensizliğin devam etmesi gerekiyor. özellikle motor soğukken ve alt devirlerdeyken.
gaz verince yada viteste ilerlerken bir sıkıntı yoksa alternatör kayışına bağlı diğer herhangi bir şeyin arızasıda rolantide düzensizlik yapıyor olabilir. klimanın rolanti devrini değiştirebilmesini düşünürsek eğer.
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
BabaYorgun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BabaYorgun
Kelebek boğazından yapıyor bu sorunu benim araçta da vardı aynı problem(benzin&tüplü).
Sonra ustam bi güzel temizledi kelebek boğazını bi sıkıntı yapmadı. Birde şunu dene klimayı en yüksekte aç araç rolantideyken bir süre bekle stop etme gibi birşey yapıyormu onada bak.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
AKÜNÜ ÖLÇTÜR Bİ BAKALIM
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |