![]() |
|
peugeot 307 orjinal yay arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mursel_kose ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2013 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mursel_kose
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2013 Saat 13:52 |
peugeot 307 aracım var yeni aldım ama spor yay takılı orjinal yay arıyorum elinde olan varsa mesaj atabilirmi elimdekilerle takas edebilirim acillll
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konu açılmıştır günceldir.
Düzenleyen Burak044 - 03 Temmuz 2013 Saat 12:22 |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende orjinelinden şikayetciyim cukura girince sanki çift kırmalı tüfek gibi ses çıkıyor :)))
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
307 için orjınal yay mı arıyosunuz.. elimde var ısteyen olursa
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
mursel_kose ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2013 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mursel_kose
kardeş orjinal yay arıyorum bende spor var aracı yeni aldım yayları değişmeyi düşünüyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mursel_kose
eğer varsa görüşelim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mursel_kose
kardeş yaylar duruyor mu
|
|
![]() |
|
bahacan1903 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2013 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahacan1903
hayırlı günler elimde 2003 307 den çıkma yaylar var
|
|
![]() |
|
bahacan1903 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2013 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahacan1903
hayırlı günler elimde 2003 model 307 den çıkma yaylar var
|
|
![]() |
|
luleburgazli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı luleburgazli
arkadaşlar bende spor yay arıyorum elinde olan varmı ???
|
|
Ne Mutlu Türküm Diyene
|
|
![]() |
|
tufan82 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
MERHABALAR ...
BENİM ELİMDE 307 ORJİNAL YAY VAR . BENDE ARACIMI ALDIĞIMDA ÜZERİNDE SPOR YAY VARDI GİTTİM SERVİSTEN ALDIM YAYLARI . SATARKEN YENİ SAHİBİ İSTEMEDİ SPOR YAYI VERDİM. YAYLAR 4 AY KULLANILDI SADECE ... İRTİBAT : 0535 929 8259
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Selamlar yaylar için fiyat alabilirmiyim bir de semt neresi teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
tufan82 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
merhabalar ...
Ben servisten 600 tl ye aldım fakat yarı fiyatı 300 e veririm ... ANADOLU YAKASI bostancıda oturuyorum. türkiyenin her yerine ücretsiz kargolarım ....
Düzenleyen tufan82 - 05 Kasım 2013 Saat 10:53 |
|
![]() |
|
awanger33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2013 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı awanger33
arkadaşlar aracımda orjinal yay var 3,5 cm yay ile takas edebilirim
|
|
krala adalet sorulmaz....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |