![]() |
|
Beyaz Duman neden atar ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2013 Saat 01:56 |
Merhabalar arkadaşlar benim bu arabanın sorunları bitmek bilmiyor.
Yolda gelirken tesadüfen gördüm gaza bastığımda gözle görülür beyaz duman attı ara ara böyle duman atıyor günde 2-3 kere bu neden olur , zararı varmıdır , motorda zaten belli sorunlar var ona göre kullanıyorum.
|
|
![]() |
|
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beyaz duman aşağıdaki durumlarda görünür ; - Motorun fazla ısınması. - Eksik yanma ( Genellikle geç enjeksiyona bağlı ). - Silindir duvarlarına yakıt spreyi çarpması ![]() - Düşük kompresyon . - Az uçucu yakıt. - Düşük seton numarası ( ateşlenmenin çok gecikmesi ). |
|
![]() |
|
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
Araç dizel bu arada 1.4 hdi
Motor harareti o ara 100e kadar gelmişti sonra düştü zaten hemen . Enjektörlerden olması muhtemel geliyo bana bunun için ne yapmak lazım sizce ? |
|
![]() |
|
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yakıt aldığın yeri değiştir öyle dene.
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
Shellden VPower GTL alayım diyomda burdakilerde Vpower var ama GTL yazmıyo genelde.
Şuan kullandığım istasyon Opet.
|
|
![]() |
|
koramiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
at içine motorslik ne duman kalır nede baska bisey :) bizzat denenmiştir.
|
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
yağda eksilme var mı bi bakın. yağ yakma diye biliyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |