![]() |
|
lastik basınç sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2013 Saat 22:43 |
|
![]() nasıl olur? hatta çakmak soketli olanı parçalayıp göstergeye bile gömebiliriz ..:D
Düzenleyen errör - 29 Haziran 2013 Saat 22:46 |
||
![]() |
||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() Hella nın tc 400 diye bir ürünü bile varmış...
|
||
![]() |
||
|
bende elektronik öğretmeniyim kardeşim, af edersin ayağımızdaki çorabın lastiğine kadar ithal eder durumdayken , sazan adlı aracın tüm aksamı ithal iken... profesörlerim renaulta, mühendislerim peugeot a binerken , yakıtımı BritishPetrol den Shell den alırken, evimin altından geçen tüp geçitin belgeselini national geographicden izlerken..... hasılı her tarafımdan dışabağımlıyken (cvt, intercooler, ford kelimeleri bile türkçe değil) nesini araştırayım allasen ..
Düzenleyen errör - 29 Haziran 2013 Saat 23:32 |
||
![]() |
||
|
up..
|
||
![]() |
||
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bide Gütef mezunuyum de tam olsun...
|
||
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
||
![]() |
||
|
yok gütef mezunu değilim ahmetismet, yarım kalsın...
pejo ve valeo neden imza ve otosan olamadı yıllardır ? bize ait bir tasarım bir marka mı biliyorsunuz benim bilmediğim? "asla %100 birşeye hakim olamayız" cümlesi bence "elin gavuru yapıyor" cümlesinden hiçte farklı değil . ben mühendislerimizin yaptıklarını görmezden gelmiyorum, ancak senelerce elektronik piyasasında çalışıp bir adet türkçe markası olan bir cihaz göremediğimi dillendiriyorum .. saygı bizden.. Düzenleyen errör - 06 Temmuz 2013 Saat 23:32 |
||
![]() |
||
|
valla bilemiyorum onur, ülkemde kendi markamı taşıyan basit cihazların bile üretiminin yapılamaması bana koyuyor , işin içinde tabiiki dış güçlerin engellemeleri büyük etken ama bununda bahane olmadığının farkındayım, tüm bu yazdıklarımın tek sebebi budur..
daha geçen ay bir adet gamma radyasyon ölçer cihaz (ismine aldanmayın ahım şahım bir teknoloji değil ) temin etmem gerekti, dedim tükiye atom enerjileri kurumundan alayım ,resmi sitelerine kendi üretimleri olan bir kaç cihaz resmi koymuşlar, cihazla ilgili teknik bilgi ve fiyat bilgisi istedim bu bilgileri mail olarak gönderemediklerini ancak bu konuda talebimi faks aracılığıyla bildirirsem yardımcı olabileceklerini söylediler ? evimde faks cihazı olmadığından gittim internetten ukrayna malı bir cihaz temin ettim şimdi ben kime kızayım bunlar olacak şeyler değil kabul edelim...
Düzenleyen errör - 07 Temmuz 2013 Saat 00:14 |
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
|
[QUOTE=SDYMZ]
bu güzel bi şeymiş berden bulabiliriz.[/QUOTE
onlarda 100 euro , güzel ülkemde 439 tl .... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |