![]() |
|
Rahat Yolculuk ' MUŞ ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2013 Saat 17:12 |
Hava Yaptığını Sanan Bir ...... Hadi Kendini Düşünmüyorsun Yoldakileri Düşün Bari !
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çalıştığı şirketin yetkilileri izler inşallah..
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Abimiz cevabı çok güzel vermiş.
SEN BU GİDİŞLE BELLERSİN EBENİNKİNİDE ALLAH BAŞKASINA ZARAR VERMEDEN BAŞINI YESEN 30 YILDIR TIRCIYIM BÖYLE BİR ADİLİK GÖRMEDİM COK ŞKR DÜNYAYI DOLAŞTIM DAHA CEZA YEMEDİM AMA BÖYLE YENİ YETMELERİ ARABAYA BİNDİREN FİRMA YA YAZIKLAR OLSUN İNSAN HAYATI İŞTE BU KADAR UCUZ YAZIKLAR OLSUN BİZİM ÜLKEMİZDE KANUNLARA AVUC İÇİ KADAR GÜRCİSTAN BİLE BİZDEN SIKI KANUNLARI VAR EYER BU ŞAHSİYETİ BOZUK KİŞİNİN EHLİYETİ TESBİT EDİPTE ALINMADI İSE DEVLETİMİZ UTANSIN BU İŞTEN BİZİM GENCLİGİMİZDE EHLİYET ALDIGIN ZAMAN DİNGİLLİ ARAC 5 YIL YOLCU OTOBÜSÜ 5 YIL KULLANAMAZ AYNEN EYLİYET YETERSİZLİGİ CEZASI VARDI ŞİMDİ GİR SINAVA SABAH AKŞAM OHHH ANASINI SATİM İSTER AVRUPAYA İSTER ASYA YA GİT YAZIKLAR OLSUN YILLARIMI VERMİŞ OLDUGUM BU MESLEGE BU KADAR HAFİFE ALANLARA YAZIKLAR OLSUN |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Yazık yanı bunu yapan adama tamam bu bazı tırlarda otomatik sürüş hız sabitleme falan duydum ben onlarında etkısı vardır bu şekılde yol almalarına ancak kullandığın aracın cıddıyetıne varamayıp bu şekılde tedbirsizlik yapmak trafik ıçınde hiç hoş bişey değil gerçekten kınıyorum.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tır oyunu oynadığını sanıyor sanırım
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
En Güzel Yorum Buydu
![]() |
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |