![]() |
|
katalizör yaşlandı:( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2013 Saat 10:20 |
arkadaşlar 2 hafta önce anlilopition fault yazdı ve arıza ışığım yandı . bilgisayara bağlattık ve katalizör yaşlanması yazıyordu . bir şekilde söndürdüler . aracı dün muayneye götürdüm muayneyi sıkıntısız hallettik ama bu sabah tekrar yandı .katalizörün yenisi oldukça yüksek bir meblağ . şuan için bütçemi aşıyor . yanıltıcı vs takıp kat iptaliyle arıza ışığ söndürülüyormuş . böyle bir işlem yaptıram var mı? ankarada nerede yaptırabilirim . ay başına kadar işlemi yaptırabileceğim bir yer lazım . yada siz nasıl bişey önerirsiniz .
Düzenleyen elsoberano - 29 Haziran 2013 Saat 10:21 |
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kat iptali yapılan bişey performans araçlarda tabi :) değişik bir durum olmayacağıyla birlilkte sıkıntı yaratmaz az performans sağlar, emin değilim yakıtta tüketiminde artış ta olabilir. bende yaşlanmasını bekliyorum yoksa katalizörü tuttuğum gibi marmaranın derinliklerine yengeç yuvasına dönüştüreceğim :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
sahıbınden de cıkma var dun gormustum
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyatları duyunca bende yaşlanmaması için dua ediyordum
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
temizletme oluyorsa önce bunu yaptırabileceğim yer arayım .bir yandan da temizletip söktüreyim kömürlükte dursun 2 sene sonra muaynede yeniden taktırıyım
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
çıkmasını almak pek mantıklı gelmiyor 2-3 ay sonra yada belli bir süre sonra aynı sorunu yaşama olasılığım yüksek bu seçenek en son çare
|
|
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
yan sanayisi 450 500 lira civarında , ama 2.0 ların fiyatı biraz daha yüksek olabilir ..
araç kaç binde ki? katalizörler ortalama 150.000 km rahat dayanıyorlar, yakıt katkısı falan mı kullanyorsun? yada geçmişte yakıt sorunu yaşadın mı?
|
|
![]() |
|
hakanmutlu63 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2013 Konum: şanlıurfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakanmutlu63
aracım da büyük bi katalizör var 2001 206 1.4 en sonda ise büyük kazan eksoz. ben katalizörü iptal edip ortaya spor susturucu atmak istiyorum sizce kullanımda sıkıntı olur mu? yakıta zararı performansa katkı?
|
|
best or nothing..
|
|
![]() |
|
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
Katalizör temizlenmez yanılmayın egsoZcular kandırır içini boşaltır ve içinden cıkanı alırlar cunku para edıyor
Cakma katalizörler 50-60 lira muayneden geçiyor Ayrıca yanıltıcı dediğiniz kucuk bi demir parcası ile sesnör 1cm kadar geri alınıyor ve degerleri Zor oluyor bu yanıltıcıda 25-30 liraya maloluyor kazıklanmayın ve her zaman işe yaramıyor :) Bu yazdıklarımın hepsini yaşadım arkadaslar o yuzden dikkate almanızı tavsiye ederim :) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
bir yerden 400 diğerinden 700 aldım ankara da 2 yerle görüştüm .km 186000 yakıt katkısı vs kullanmıyorum aracım lpg li
|
|
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
gene iyi dayanmış katakizör elso neredeyse 200000 olmuşsun , ben şu siteyi buldum adamlar gayet profesyonelce açıklamışlar olayı uygulamayı anlatmışlar gayette akla yatkın bir işleme benziyor bir incele istersen...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |