![]() |
|
ucuz 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2013 Saat 00:52 |
merhaba arkadaşlar iki yıl önce pert kaydının olduğunu bilmeden aldığım aracımı satmak istiyorum sahibi pert kaydı olduğunu öğrendiğimde 3000 tl indirim yaptı o yüzden uygun aldım ve uygun fiyata satmak istiyorum arabanın herşeyini dürüstçe anlatacam arabayı almadan önce motor bloğu patladığı için serviste kayıtları vardır araç 120000 deyken komple motor triger baskıbalata ve aklınıza gelen ne varsa ön tarafta 5200 tl masrafla yenilenmiş araç şuan 163000 de ve 2 yıldır kullanıyorum tek bir sorun çıkarmadı kaportasında servisin verdiği bilgiye dayanarak konuşuyorum değişen yok araç ön alttan kaldırıma çarptığı için adam ayarlanıp perte çıkartılmış şasesinde milim oynama yok araçla çok hafif eğimli yolda 190 bastım zerre oynama titreme olmadı araç 307 1.4 hdi xr araçta sıfır alınmış 15 çelik jant bulunmakta lastikler iyi durumda ayrıca kışın sıfır aldığım ve dört ay kullandığım kışlık lastikler verilecektir bide aracı aldığımda üzerinde yer alan 17 inç çelik jant ve iyi durumda lastiklerde takım olarak verilecektir şu an aracın çalışmayan aksamı yok sorunsuz binilecek bi araç tek kusuru pert kaydının olması yoksa çok iyi fiyata rahatlıkla satabilirdim 308 ile takas edilir.alıcı olana resimler gönderilir fiyatıda gerçekten ne kadar eder bilmiyorum onuda forumda arkadaşlar belirlesin itiraz etmem amacım aracı elden çıkarmak değil iki yıldır sorunsuz kullandım sadece aileme pert kaydının olduğunu sölemedim o yüzden satmak istiyorum onlar öğrenmeden satmak istiyorum.aracın durumunu yalansız abartısız dürüstçe anlattım ben ucuza alırım pert kaydı önemli değil binerim diyecek kişiye on numara araç herkese iyi forumlar düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pert kayıtlı aracı satmak zor ama alıcısı muhakkak vardır. Siz bir kaç kare resim koyun bence satışa faydası olur.
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
![]() ![]() ![]() ![]() |
resimleri kısa zamanda atacam
|
|
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
her malın bir alıcısı vardır . fiyatı da uygun tutacakmışsınız satılabileceğini düşünüyorum .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
abi helal valla sana bu kadar şeffaf olabilmek ne güzel..
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Samimi açıklamanız için tebrik ederim,hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
arkadaşlar kimsenin bedduasını alamam o yüzden ne varsa yazdım benim arabayı aldığım kişi verdiğim parayla gitti araba aldı haftası dolmadan kaza yaptı kaskosu olmadığı için 8000 tl zarar etti allah bi yerden çıkarıyor ben dürüstçe yazdım satılırsa satılır satılmasa bıkıncaya kadar binerim sonuçta ne olursa olsun pejo en kötüsü bile en iyisidir
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
........
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |