![]() |
|
206 LPG Patırtı sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Wentto55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2013 Saat 21:03 |
Herkeze iyi akşamlar arkadaşlar 206 xs 1.6 8v aracım var aracım geçenlerde tüpte patırtı yapmaya başladı tüp enjektörleri arızalanmış dediler atiker taktık yeni iyi hoş güzel oldu bikaç gün sonra yine patırtı başladı araç devir zor alıyor sarsıntılı şekilde her viteste aynı bujileri de degiştirdim ondan da yapabilir dediler benzinde hiçbir sorun yok şimdide arıza lambası yaktı lpg ayarı yaptıramıyorum bulunduğum yerde Stargas markasının programı yok ondan da olabilir mi acaba bilmiyorum. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tuhaf bişey hiç basıma gelmedi böyle bişey.ama siz bunu yinede boş vermeyin.bir baktırın lpg nin şakası yoktur.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sıralı sistemse Beyin arızası Gibi Görünüyor.. Enjektör yerine komple LPG değiştirseniz daha iyi olacaktır... Atiker yerine AKL tercih edin enjektörler ve beyin italyan diğerleri Türk Atiker aynı firma zaten..
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
AHMET42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2012 Konum: ahmet çuhadar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
aynı arızayı bende yaşıyorum aracım 1,4 xt 206 lpg de titreme sorunu var değişmeyen elktirik aksamı kalmadı en son çare rolanti kelbeğinde dediler onuda deneyeceğim başka çarem kalmadı
|
|
ahmet çuhadar
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
merhaba...aracımda atiker sıralı sistem var...araç rampada zorlanınca ya da şehir içinde çok dur kalk yapınca ilk gaza geçer gibi ses çıkarıyor lpg tankı...arkadan tık sesi geliyor yani..ve gösterge lambasına baktığımda yeşil ısık yanıp sönüyor..ama kısa sürede oluyor...sıcak havalarda mı oluyor , zorlamadan mı oluyor tam anlamış değilim...sizlerde böyle şeyler oluyor mu?
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
güncel
|
|
![]() |
|
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
Enjektorlerin uçlarının genişliği ne acaba ?
Ondan dolayıda olabilir Bennde bi dönem yaşamıştım,enjektor uclarını 2.2 mm yaptılar duzeldı Gerçi şuanda arada titreme yapıyo,baktırmam lazım |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |