![]() |
|
Alınık 106 Quiksilver |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2013 Saat 01:50 |
100.000 km'yi geçmemiş, klimalı, airbaglı 106 quiksilver arıyorum.Değişen olmamalı, boya pek problem değil. Yine de durumuna bakarız, inceleriz.
Ama kesinlikle beni uğraştırmayacak bir araç arıyorum, kalplerimiz kırılmasın isterim. ![]() İzmir'deyim. 0553 484 52 88 Hakan Ayrıca sunroof + klima şeklinde üretilen modelleri var mı? Düzenleyen dRhkn - 27 Haziran 2013 Saat 01:50 |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
QUIKE DEĞİL AMA GEL SANA BENİM ARABAYI VEREYİM ...
XS 1.6 KLİMALI ...:) SADE FULL MODİFİYE KAZA YOK DEĞİŞEN YOK BOYA YOK ....
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
206 xs kafamda var aslında yok degil ama 106'ya binmeden kullanmadan ölmek istemiyorum, artık son demlerini yaşayan şu arabaya bıkana kadar binsem iyi olacak :)
|
|
![]() |
|
gokha_nn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
madem bınıceksın 106 ya o zman gti bınıceksın ki 106 dan tad alıcaksın benım fıkrım :D
|
|
Siz Uğraşın Jantla Yayla bu çocuk gazlıyor GTİ'la :)
Peugeot 106 GTI (2000) Black Edition |
|
![]() |
|
Ben de çok isterim ama hepsi şehiriçi olmak üzere ayda 800-1000 km arası yapıyorum. Hesap kurtarmıyo, ögrenciyim suan :)
|
|
![]() |
|
gokha_nn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
öğrencıye dert olur gti sen dogru yoldasın dıyelım o zman bulursan temız bı quık yazıl keyfını cıakrt satılıka raçlarda var bı tane quık gayette guzel gti tadında butcenı bılmıyrum ama o araaç ıyı duruyor
|
|
Siz Uğraşın Jantla Yayla bu çocuk gazlıyor GTİ'la :)
Peugeot 106 GTI (2000) Black Edition |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
yaskonun araba güzel gbi duruyor ama bilmem
|
|
![]() |
|
konuştum şimdi, bakalım hayırlısı olsun
![]() |
|
![]() |
|
güncel.
|
|
![]() |
|
yasko ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2013 Konum: Beylikdüzü-İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
uzaklarda arama
![]() ![]() Düzenleyen yasko - 29 Haziran 2013 Saat 10:54 |
|
"Yasin YALÇIN"
|
|
![]() |
|
teşekkürler :)
|
|
![]() |
|
Güncel.
|
|
![]() |
|
guncel.
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
hakan bütçeni bilmem ama ben sana quıke tavsiye etmem almadan önce mutlaka bir sür derim aman biliyorsun öteki arabadan ağzın yandı...
ben geçen arkadaşımın quıke sürdüm tabiri caizse pedalı köklüyorum araba gitmiyor...
bu şartlarda 106 kullanıyorum diyemezsin unutma ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Ford Focus aldim 2005 1.6 100hp.. Cok aradim ama bulamadim malesef kafama yatan bi peugeot.
|
|
![]() |
|
tayfunn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: kadıköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Kardeim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2002-106-quicksilver-orjinal-156000-km-131547568/detay bak buna istersen temiz araba
|
|
![]() |
|
crony35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2013 Konum: Karşıyaka Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
klima yok bu araçda quick e binceksen klima şart. Satarken bile zorluk çekiyosun. bu arada hayırlı olsun aracın arkadaşım. Ben de quick kullanıcısıyım. ben de taaa Kırklarelinden buldum aracı. Orjinalini bulmak zaman alıyo ama değdi :) Kazalı quickler düzen tutmuyor ve yamuk duruyor araç. Bunu kazasız bir quickle yanyana koyunca anlıyorsun. Alanlar da hep pişman zaten. Aman arkadaşlar kazalı 106 can yakar. Bir yerini yaptırırsın diğer yerinden patlak verir. Alacak kişiler varsa dikkat etsin.
|
|
Crony OTO Ses ve Görüntü Sistemleri Girne caddesi: MCdonald's karşısı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |