![]() |
|
Park Sensörü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sulocan_5 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2013 Saat 11:53 |
selam.benim peugeot 206 XT aracım var.Park sensörü taktırmak istiyorum.Aracın alt tarafındaki boyalı kısma mı yoksa bagajın altındaki siyah kısma mı taktırmalıyım?Çünkü ona göre renk seçicem.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tapmonun üzerindeki siyah cıtalara hocam
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Tamponun üst kısmındakı siyah kuşaklara takılıyor genelde park sensörü ama açılarına çok dıkkat edın tam performans alamayabılırsınız iyi yapılmayan bır montaj karşısında.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
alibaba denen siteden bant şeklinde bir şey almıştım zamanında 40$ dı. Benim 206 varken o bant gibi olan şeyi içten tampona yapıştırıyorsunuz, tamponu falan delmeye gerek kalmıyordu. bunlara bak derim, ben memnundum.
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
forumda tamponun siyah bant kısmına uygulayan bi arkadas vardı sanırım gayet başarılı ve şık olmuştu. bende suan yaptırsam o banta uygulardım
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |