![]() |
|
Debriyaj Problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
myvzklc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2013 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2013 Saat 10:21 |
Arkadaşlar aracımda debriyaj problemi oldu şöyle ki araç vitesi o kadar yumuşadı ki bi anda sanki boşluk varmış gibi 1nci viteste araba bağırıyo ama kalkmıyo güç bela kaldırıyorum ama bir türlü devrine gelmiyodu sabah tamirciye bıraktım akşama kadar sürer işi dedi şanzuman halatlarını kontrol edecekmiş bide debriyaj seti değişecek dedi konu hakkında tecrübesi olan var mı acaba problem tam olarak nedir sizce
![]() |
|
![]() |
|
emre koksal ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre koksal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sanırım baskı balata degısımı gerekiyor... sanzımandan takırtakır seslerde gelıyorsa sanzıman yagı eklemelısın...
|
|
0
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baskı balata hocam başka birşey değil toplam 700 tl yi geçer bence
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
myvzklc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2013 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
Hocam tamirciyle görüştüm baskı balata seti 250 tl şanzuman halatları 350 tl civarı tutuyor 200de el emeği alsa 800 tl yapıyor.Daha öncede fren balataları,rot başları değişmişti filtreleride yenilettim.Bu arızada yapılırsa motorda el attırmadığım bir yer kalmayacak toplamda harcadığım para 2500 tl civarı oluyor biraz masraflı bir araba sanırım
![]() |
|
![]() |
|
Ulutaş Otomotiv eski garajlarda uzun zamandır tanıdığım bir usta bizim evin bütün arabalarına o bakıyor
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Benımde yakın zamanda başıma geldı sizin sorununuzda baskı balatadan dıye dusunuyorum bende ama baskı balata sorunu bende olmasına ramen vıteste boşluk yok sadece dedığınız gıbı araç eskısınden bıraz daha zor haraket edıyor serılığını kaybettı onun dışında boşluk falan yok .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Vitesteki boşlukta şanzuman halatından kaynaklıymış hocam fiyatı 350 tl
![]() |
|
Peugeot 307 1.6 XT
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Anladım hocam geçmiş olsun bayada masraflıymış . |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
İlk aldığımda 700 tl harcadım rot başları,egzos,diskler felan değişti bide bu çıktı şimdi baya bi para harcadım inş bidaha masraf çıkarmaz masraf çıkaracak parça kalmadı çünkü :)
|
|
Peugeot 307 1.6 XT
|
|
![]() |
|
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
debriyaj setini sponsorumuzdan alabilirsin 50 tl karın olur bahsettiğin problem debriyaj setiyle halledilecek bişey bence halatlara elletme derim. ustanda bira indirim yaparsa 400 tl ye kapatırsın işini.
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
Önünü Görmeden Sollama Eve Acı Haber Yollama... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |